ilmainen ohjelma

 
     
 

    ohjelmat valokuva kollaasi ilmaiseksi

       
        >
       
       
  Shape Collage on ohjelma valokuva kollaasi ilmaiseksi luo kuva kollaaseja alle minuutissa muutamalla hiiren napsautuksella. Kuvat ovat automaattisesti ja älykkäästi sijoitettu käyttämällä erittäin nopea patentti vireillä menetelmä. Käytä valokuvia tietokoneella tai web tekemään kollaaseja. Tee kollaaseja tahansa kuviteltavissa muodossa.   ScrapbookFlair on ohjelma Renja ilmaiseksi jaa omia leikekirjoja kanssa perheen ja ystävien kanssa. Tee kaunis leikekirjan sivuja digitaalisia valokuvia minuutissa. Vapaa pääsy upea Taustat, koristelu ja suunnittelu malleja.
       
  EM Free Photo Collage   on ohjelma valokuva kollaasi ilmaiseksi hauska ja erittäin helppo-työkalu tehdä vaikuttava kuvakollaaseja ja digitaalisen leikekirjoja kuvillasi. Voit valita suosikkikuvasi tausta, järjestää useita valokuvia paperille, sitten soveltaa toimintaansa niitä, kuten kääntäminen, koon muuttaminen, lisääminen runko, muuttuva asema ja muuttuvat overlay järjestyksessä, ja yhdistämällä ne kuvan naamio malleja.Lisäksi voit valita kollaasi malleja, vedä ja pudota kuviasi luoda unohtumattomia lahjoja ja muistoesineitä.   webGobbler on ohjelma valokuva kollaasi jonka avulla voit luoda valokuva mosaiikki kuvia omalta koneeltasi. Kuva mosaiikki kuva koostuu pienistä valokuvia, jotka on sovitettu yhteen siten, että etäisyyden päästä, ne sulautuvat yhteen luoda vaikutelman uuden kuvan.
       
  Image Inc Luo kuva koostumuksia käyttämällä kerroksia ja maskeja. Sekoita useita valokuvia yhteen, luoda mielenkiintoisia tekstuuri peittokuvat tai lisätä reunan ja rungon tehosteita kuviin.   Foto-Mosaik auttaa luomaan mosaiikki-kuvia, jotka koostuvat monista pienistä kuvia (laatat), omasta kuvia.

 

       
  Fusion Mahdollistaa yhdistämällä useita kuvia samasta kohtauksesta yhdessä.   Morpheus Photo Mixer on sommittelu ohjelma, joka sekoittaa kasvot ja kehon osien välillä kaksi kuvaa.
       

 

 

 

ilmainen ohjelma