ilmainen ohjelma

 
     
 

    ohjelmat videon ilmaiseksi

       
        >
       
       
  VideoPad Video Editor  on ohjelma videon ilmaiseksi, editori aloittelijoille. Vedä ja pudota videoita helposti videoeditointiin Käytä tehosteita ja siirtymiä, säädä videon nopeutta ja enemmän. Muokkaa videota mistä tahansa videokamerasta kaapata videota DV-videokamerasta, VHS, webcam, tai tuoda useimmat tahansa videotiedoston muodossa kuten avi, wmv, 3gp, wmv ja divx. Täynnä siirtymiä ja visuaaliset tehosteet Yli 50 visuaaliset ja siirtymäefektejä lisätä ammattilaisen ilmeen elokuvia. Luo videoita DVD, HD, YouTube ja polttaa elokuvan projekti DVD toistoon televisiossa, tai erillisenä videotiedostoa nauttia Web-ja kannettaviin laitteisiin.   Windows Live Movie Maker  Luo median esityksiä helposti. Windows Live Movie Maker, voit nopeasti kääntää valokuvia ja videoita suuria elokuvia. Lisää erikoistehosteita, siirtymiä, ääniä ja kuvaukset auttaa välittämään viestin.
       
  Pinnacle VideoSpin  on ohjelma videon ilmaiseksi, sekoitus videoita, valokuvia ja musiikkia, helppokäyttöinen.   VirtualDub  on ohjelma videon erinomainen ohjelma videon muokkaamisesta. Tukee MPEG-2, AC3, Ogg Vorbis ja VBR MP3 alkuperäiseen VirtualDub.
       
  Avidemux   on ohjelma videonyksinkertaisia leikkauksia, suodatus ja koodaus.   AVS Video Editor trim, leikata, jakaa, yhdistää, kääntää, sekoita videoita. Efektejä ja peitot, insert valikot, ääni, tekstejä ja tekstityksiä. Polttaa DVD / Blu-ray-levyjä.
       
  SuperDVD Video Editor   on ohjelma videon, c omplete toimittaja perus leikata lopulliseen edit. Capture elokuvan muodossa WebCam, DV-kamera, tv-kortti DivX tai avi-tiedostomuoto on lentää. Edit AVI-tai DivX tai muu muoto tiedoston kehyksiä ohjaus Kopioi osa elokuvan ja tallentaa sen. Jaa / Merge Audio tai vedio virrasta uuteen tiedostoon Muuta Toistonopeuden ja lisätä videon vaikutus. Täydet Audio ja vedio puroihin.Helppo luoda DVD-valikoita. Suora Burn tahansa muodossa elokuvia VCD DVD.   VideoLAN Movie Creator  on ohjelma videon ilmaiseksi. videoeditori luojat VLC Media Player. VideoLAN Movie Creator on epälineaarinen editointi ohjelma videoiden luomiseen perustuva libVLC ja toimii Windows, Linux ja Mac OS X!
       
  Sony Vegas Video Pro  Professional video ja audio editori. Muokkaa SD tai HD-video vedä ja pudota-toiminnot, hiiri ja näppäimistö leikkaus, ja aaltoilu editointi. Ominaisuuksiin kuuluu prototyyppi tekstitykseen teknologian Monikameratuotantopalvelujen muokkaustyökaluja, 32-bittinen liukuluku videon käsittely, muokattavissa ikkuna asetteluja, värikoodatut napsautusominaisuuksia HDV / AVCHD / RED / SDI / XDCAM tuki, A / V synkronointi havaitseminen ja korjaus, sekä automaattinen runko kvantisointi.   Adobe Premiere Elements  Tee kotivideoita näyttävät ammattilainen elokuvia.

 

 

ilmainen ohjelma