ilmainen ohjelma

 
     
 

    ohjelmat videoneuvottelu ilmaiseksi

       
       
       
       
  Skype on ohjelma videoneuvottelun ilmaiseksi, konferenssi puhelut. Puhu enemmän kuin yksi henkilö kerrallaan. Ryhmä videopuhelut kuulumisia face-to-face enemmän ihmisiä samaan aikaan ryhmänä videopuhelun.   ooVoo on ohjelma videoneuvottelun ilmaiseksi, ryhmä videopuhelut kuulumisia face-to-face enemmän ihmisiä samaan aikaan ryhmänä videopuhelun Skypellä.
       
  Google Voice ja Video Chat on ohjelma videoneuvottelun ilmaiseksi, voit järjestää video-konferensseja perheen. Videopuheluja suoraan Gmail, iGoogle ja orkut. Katso ja kuulostat hyvältä laadukkaan äänen ja videon.   Paltalk on ohjelma videoneuvottelun ilmaiseksi, puhe-ja video-chat ihmisten kanssa ympäri maailmaa. Chat face-to-face jopa 10 ystävää. ja videoneuvottelut voit liittyä,
       
  Bravis Galaxy on ohjelma videoneuvottelun ilmaiseksi, videoneuvottelu ratkaisu yhteistyötä liikekumppaneiden, työtoverit ja asiakkaat suoraan työpöydällesi.Liiketoimintaratkaisu meidän videokokouksen ohjelma on saatavilla jopa 16 participiants.   Camfrog Video Chat  on ohjelma videoneuvottelun ilmaiseksi, liittyä tai luoda oman ilmaiseksi webcam chat. Yksityinen Free Video & Audio Puhelut ja nähdä ystäväsi yksityisesti tai tavata joku uusi meidän käyttäjän hakemistoon. Video chat 1-on-1 ja liittyä video chat. Ei webbikamera on tarpeen nähdä ihmisiä. Camfrog toimii takana kaikkien palomuurien, reitittimien ja langattomien verkkojen. Se on helppo löytää uusia ihmisiä videokeskustelut meidän käyttäjän hakemistoon.
       
  ooVoo on ohjelma USB Camera ilmaiseksi useita video chat client, video chat jopa 12 ystävää. Lähetä viileä video viestejä. Äänitä ja YouTubeen. Instant Messaging.    
       
  ManyCam   on ohjelma USB-kamera, lisätä hauskoja erikoistehosteita web. ManyCam Studio Pro muuttuu ManyCam osaksi Pro VIDEOVAIHTAJA siirtymiä ja enemmän! Uusi Audio-välilehdellä voit lähettää Pro Audio ja lisätä mahtava äänitehosteita. HD Video Tuki ja Broadcasting Record video ja audio kiintolevylle. Kuvaa sekunnissa suorituskyky paranee. Kuva kuvassa on nyt resizable sekä kyky lisätä 4 lähteistä. Awesome uusi video ja äänitehosteita!   MyWebcam Esittäjä on ohjelma USB kamera.MyWebcam on palvelu, jonka avulla voit katsella web kaikkialla maailmassa kautta sekä Internet & matkapuhelimeesi.
       
  MyCam on ohjelma USB-kamera, ottaa valokuvia, tallentaa videokuvaa web ja hallita niitä! Snapshot JPEG / BMP. Record video MJPEG/MP3 AVI muotoon.   Tango Tango PC Soita ystävillesi, jotka ovat Tango heidän puhelimissa, tabletit tai tietokoneita ilmaiseksi!
       
  Silmämuna Chat   on ohjelma videoneuvottelun ilmaiseksi, ääni-ja video-chat elävät ystävien ja perheen monipuoluejärjestelmää conferencing Pidä yhteyttä ystäviin ja perheeseen käyttäen runsaasti läsnäolon ja pikaviestit Chat AIM, Google Talk, MSN ja Yahoo ! kaverit, ryhmä tai henkilökohtaista videoneuvottelua.   Yawcam   on ohjelma USB-kamera, julkaista kuvia otetuista Webcam netissä. Videoiden suoratoisto, kuva tilannekuvia, Sisäinen verkkopalvelin, Liiketunnistus, FTP-upload.
       
  WebCamImageSave on ohjelma USB-kamera, yksinkertainen WebCam kaapata hyödyllisyys, jonka avulla voit helposti kaapata still kamerasta välein monta sekuntia että voit valita ja tallentaa sen kuvatiedoston (. jpg,. png,. bmp) oman levy.   SplitCam on ohjelma USB-kamera webcam ohjelma tarjoaa jäähtyä web tehosteita ottaa lisää positiivisia tunteita aikana videopuheluita ystävillesi! Lisäksi SplitCam on helpoin tapa jakaa teidän webcam video stream.
       

 

 

ilmainen ohjelma