ilmainen ohjelma

 
     
 

  Online koulutus ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Moodle on oppimisalusta suunniteltu tarjoamaan opettajille, hallintohenkilöstön ja opiskelijoiden yhdellä vankka, turvallinen, integroitu järjestelmä luoda yksilöllisiä oppimisympäristöjä. Voit ladata ohjelmiston päälle oman web-palvelimen tai kysyä yksi meidän asiantunteva Moodle Partners auttaa sinua.   Udemy Sinun paikka oppia reaalimaailman taitoja verkossa. Etsi online-kursseja Web-kehitys, Jooga, kitara oppitunteja, tai jotain muuta. Olemme maailman online-oppimisen markkinapaikka, jossa 5.000.000 + opiskelijaa ottaen kursseja kaiken ohjelmoinnin jooga valokuvaukseen-ja paljon, paljon muuta. Jokainen 22,000+ kursseja on opettanut asiantuntija ohjaaja, ja jokainen kurssi on saatavissa on-demand, joten opiskelijat voivat oppia omaan tahtiin, omalla ajallaan, ja millä tahansa laitteella.
       
  RCampus on kattava koulutus Management System ja yhteisöllisen oppimisen ympäristö. Klo RCampus, voit tehdä kaikki kouluun liittyvä työ rakentamasta henkilökohtaisia ja ryhmän sivustot hallita kursseja, eportfolios, akateemiset yhteisöt ja paljon muuta.   Learnopia on oppimisen hallintajärjestelmä (LMS), jossa opettajat luovat, isäntä, ja myydä (tai lahjoittaa ilmaiseksi) heidän online-kursseja. Opiskelijat kautta etäopetuksen luokat voivat oppia uusia taitoja uransa. Monet eLearning kurssit ovat ilmaisia, ja loput ovat edullisia niin alhainen kuin 9,99 dollaria.
       
  P2PU Rakennamme oppimisen yhteisöt Webissä AUKI työkalut + YHTEISÖ + suunnittelu + TUKI Apua Luo Course. Leikkisä, verkottunut oppimiskokemuksia, jotka kestävät sijaan yksinäinen, anonyymi verkkokursseja, meidän yhteisöjä ylläpitää kiinnostusta ja sitoutumista, koska ihmiset rakentaa ne yhteen. Olemme avoimia ja vieraanvaraisia kaikessa, ja auttaa ihmisiä yleensä tuntevat mukava internetissä.   Rekisteröidy Odijoo ilmaiseksi ja nopeasti luoda online-kursseja, jotka ovat vuorovaikutteisia ja täysin isännöi. Kanssa Odijoo, voit: tekijä alkuperäinen verkkokurssin sisällön ja / tai tuoda olemassa PowerPoint-esitys. Lisää omia toimintoja kurssin - moduulit, tiedostot, ryhmäkeskusteluja, uutiset, tietokilpailuja, ja loppuun kertomukset ja todistukset! Pyydä verkkokursseja julkaistu, isännöi ja valmiita opiskelijoita ilmoittautua - kaikki ilmaiseksi!
 

ilmainen ohjelma