ilmainen ohjelma

 
     
 

  POS ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Kupari Point of Sales Software Retail POS myyntipiste ohjelmisto. Streamline vähittäiskaupan kassalla prosessi työntekijöille ja asiakkaille. Kupari Oheislaitteet (POS) tarjoaa yrityksille kassajärjestelmä, joka tallentaa tuotteen tietoja, joten kassalle nopeampaa ja täsmällisempää asiakkaat ja kirjaa. Helposti ennätys myyntitapahtumia Tulosta kuitit asiakkaille Hallitse tuotteiden hinnoittelua ja alennuksia Kupari Oheislaitteet on helppo navigoida, ja on yhteensopiva kosketusnäyttö terminaalien ja viivakoodi skannerit, auttaa säästää aikaa soi ylös myynti ja estää kassa virheitä.   uniCenta OPOS on monikielinen POS (Point-of-Sale) sovellus on suunniteltu Kosketusnäytöt. Se tukee alan standardi laitteisto ja pystyy käynnissä näytöillä vähästä 800x600 ylöspäin.
       
  Sysme Pos on tehokas ja käyttäjäystävällinen myyntipaikassa ohjelmisto hoitaa myyntiä ja kaluston, myymälöihin ja ravintoloihin yritykset kuten baareja, ravintoloita, pubeja, kahviloita ja paljon muuta. Suunniteltu toimimaan kosketusnäytöt ja / tai viivakoodin lukijoita.   OfficePos Vapaa voidaan käyttää jatkuvasti ja ei kulunut käytössä ilmaiseksi. Jos yrityksesi on parannettava hallintaa ja kasvua, voit päivittää OfficePos Premium kustannussäästö yli 95% verrattuna perinteisillä ratkaisuilla. RETAIL, Elintarvikkeita juoma, vieraanvaraisuus Tukee kaikkia teollisuudelle. Sen tehokas konfiguraattori voit muokata sen käyttöliittymä ja toiminnallisuus useita erityyppisiä mukava ja tehokas liike tekee työtä käyttäjä. 
       
  Tervetuloa POSper , Open Source myyntipisteen ohjelmistot pienyrityksille. POSper on suunniteltu käytettäväksi kosketusnäytöt ja tarjoaa helppokäyttöisyyttä yhdistettynä kaikki ominaisuudet joita voit odottaa täysin konkreettisempi kassajärjestelmä.   NORD POS Mobile Web POS pienyritysten ENSIMMÄINEN mobiiliversio NORD POS esittelee uuden käyttöliittymän, FULL cross-platform ja tukea monia sovelluksia. CATALOG Tili tavaroiden ja palvelujen luokkiin. Tuotemyynti hallinta tuotteiden ominaisuuksia. Puut Piirretään kaavioita ja valmistelee kertomukset. TARRAT Luo tarrat viivakoodit ja QR-koodeja.
       
  POS Pilviteknologian Scan tuotteita, hyväksyä ja käsitellä maksuja, viimeistellä ja tulostaa kuitit lataa. Se on niin yksinkertaista! Salamannopea, integroitu luottokortilla tietotekniikkaa Kosketusnäyttö liitännällä nopeaa käsittelyä Hallitse yksi myymälä tai useita paikkoja mistä tahansa helppokäyttöisiä välineitä tuoda tuotteita ihmettelemään (t)   Open Source Myyntipiste on web-pohjainen myyntipiste järjestelmä kirjoitettu PHP kielellä. Se käyttää MySQL tietovarastoon back-end ja on yksinkertainen käyttöliittymä.
       

 

 

ilmainen ohjelma