ilmainen ohjelma

 
     
 

  Päivähoito ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Lasten päivähoito hallintaan paketti . Se on perustoiminnot, joita voidaan käyttää pohjana säätiö rakentaa ominaisuuksia ajaa kaikenkokoisille laitokseen ilmaiseksi. Siinä löydät läsnäolo seuranta, ja pickup toimintoja. Suunnittelemme enemmän ominaisuuksia kuin hankkeen kasvaa. Uusin piirre SaaS versio ohjelmasta sisältää viestijärjestelmä, joka näyttää muistutuksen viestin vanhemman tai maailmanlaajuinen viestin kaikille vanhemmille. Lisäksi siellä on tapa lähettää tasapaino vanhemmille. Nämä ovat kaksi Halutuimmat ominaisuuksia, joita lisätään. Näemme tämän paketin menee pitkä tavalla useita latauksia, jotka tallennetaan.   Ominaisuudet Lapset ja perhe johtohenkilöille ja laitoksen johdon Finance and Accounting Ruoka laskutus Palkanlaskenta Cake Desktop on ilmainen lastenhoito hallintaohjelmisto, joka on helppo käyttää ilmaiseksi. Ohjelmisto mahtuu rajaton määrä lapsia, perheitä ja työntekijöitä. Cake Desktop on täydellinen ohjelmisto, jolla ei ole lisäosa moduulien tai vanhenemispäivä ja päivittää automaattisesti. Kakku on myös tarjota ilmainen online-tuki ja video tutorials. 
       
  "Täydellinen" Management Solution Lastenhoito Manager on ollut hallinnan ohjelmistoja valinnan mukaan lastenhoidon ammattilaiset 30 vuotta ilmaiseksi. Yli 25000 lastenhoidon ammattilaiset ovat valinneet Lastenhoito Manager yksinkertaistaa hallinnointia niiden päiväkotien, esikoulujen ja ennen / jälkeen koulun ohjelmia. Lastenhoito Manager on "täydellinen" lapsi, perhe, ja työntekijä hallintaratkaisu.   Päivähoito Manager on Microsoft Excel-työkirja, joka käyttää mukautettuja muotoja, lakanat, ja VBA-koodin avulla voit hallita päivähoito toiminnan ilmaiseksi. Päivähoito Manger voit hallita lasten huoltaja, ja työntekijä väestönkehitys, tarkistus-, tarkista kirjallisesti, ostovelat / saaminen (GL) (joka liittyy tarkistaa kirjallisesti, GL, ja checkbook), tulostettava hakulomake uusille lapsille, tulostettava vanhempi raportit, budjetti raportteja ja palkkahallinnon (veroineen laskelmat. työkirja on itsenäinen, sinun ei tarvitse olla yhteydessä Internetiin käyttää sitä. Koska se on Microsoft Excel, se on täysin yhteensopiva sovelluksia, jotka voivat vaihtaa tietoja Excel kautta OLE tai DDE.
       
  Lastenhoito Office Pro on edelleen edullisin ja kattava lastenhoito toimisto hallinnan ohjelmistoja saatavilla ilmaiseksi. Se on täynnä edistyksellisiä ominaisuuksia järjestää ja automatisoida päivittäisiä, rutiini toimiston johto menettelyjä. Tällaisen tehokas sovellus, sinun on hämmästynyt sen yksinkertaisuus ja käyttäjäystävällinen lähestymistapa tämän ammattimaista työkalu. Koska sen yksinkertaisuus, saamme hyvin vähän teknistä apua koskeviin pyyntöihin. Vuodesta 1999, tämä on syy, miksi lastenhoidon Office Pro asiakkaat koskaan periä maksu rajoittamaton tekninen tuki. Olipa päiväkodin on suuri tai pieni, tulet huomaamaan, että monet eksklusiivisia ominaisuuksia lastenhoidon Office Pro on toimiston sujuvasti aikayksikön. Automatisoitu kirjanpito toiminnot, kuten lukukausimaksuja laskutus, ovat sinulle tehnyt.   Lastenhoito Sage ohjelmisto on johtava kohtuuhintaisen lastenhoidon hallinnan ohjelmistoja saatavilla. Ohjelmistomme on suunniteltu tarpeitasi ammattilaisena lastenhoidon tarjoaja mielessä. Lastenhoito Sage on valmis, edullinen, tehokas ja joustava. Ole hyvä katsella meidän Esittelyvideo miten meidän ohjelmisto voi auttaa keskus ja vapauttaa aikaasi tai soita meille Live-Demo! Voit myös tarkistaa joitakin meidän Käyttäjäkertomuksia. Jos sinulla on Home / Perhe perustuu Child Care Center Ole hyvä ja tutustu päivähoidossa Sage Software Jos sinulla on Drop In lastenhoitokeskus Ole hyvä ja tutustu DropInCare Sage Software 
       

 

 

ilmainen ohjelma