ilmainen ohjelma

 
     
 

  Palvelu hallinta ohjelmisto ilmaiseksi download

       
       
       
       
  Service Desk Lite on ilmainen valmis käyttämään palvelua hallinnan ohjelmisto, jolla voit hallita Palvelusopimukset / AMC ja asiakasvalitusjärjestelmiin elinkaaren valituksen vireillepanosta, toimeksianto sulkeminen hyvin yksinkertaisella tavalla. Saat palvelun suuntautunut yritysten on erittäin tärkeää ajoissa vastata asiakkaiden valituksia, kysymyksiä tai kysymyksiä, antaa nopean palvelun rakentaa vahva asiakassuhde ja voittaa lisää uskollisia asiakkaita. Yleensä paljon paperityötä on tehtävä hallita palvelusopimuksia ja asiakkaiden valituksia.   OTRS on yksi menestyksekkäimmistä ja pitkäikäisiä avoimen lähdekoodin projekteja alalla help desk ja IT-palveluiden hallinnan maailmanlaajuisesti. Yli 5000 aktiivista yhteisön jäsenille parantaa palvelun hallinnan ohjelmisto joka vapauttaa vikaraportteja, lisäämällä itse kehitetty parannuksia tai uusia toimintoja, ja ylläpitämiseksi ja laajentamiseksi 34 tuettuja kieliä.
       
  Highrise on täydellinen paikka seurata yhteyksiä ja viestintää niin, että joukkue voi tarkastella tilan mitään käsitellä tai suhde. Tee muistiinpanoja kokouksessa, jakaa tärkeitä sähköposteja neuvottelujen aikana tai osake liittyviä tehtäviä mitään yhteyttä tai hankkeen. Voit myös merkitä tietoa yksityisen itsellesi tai valitse tiimin jäsenet, jotta voit jakaa mitä haluat, milloin haluat. Jaa osoitekirjaasi Store tärkeitä sähköposteja Liitä asiakirjoja ja tiedostoja, kuka näkee mitä on helppo tietosuoja-asetukset   AyaNova työmääräyksen & Service Management-ohjelmisto Jokainen tietää palvelun ohjelmisto on hyvä idea - niin miksi niin monet heistä kallista ja monimutkaista? AyaNova työmääräyksen & Service Management-ohjelmisto on yksinkertainen, tehokas ja edullinen ohjelma hallintaan palveluksessanne ja korjaustoiminta ei väliä mitä kokoa.
       
  ITOP - ITSM & CMDB OpenSource yksinkertainen, web-pohjainen IT Service Management työkalu Server tiedot Incident yksityiskohdat Vaikutusten analyysi Hae työkaluja Muokattavat mittaristot. Täysin muokattavissa CMDB HelpDesk ja Incident Management Service ja Contract Management Change Management Configuration Management Automaattinen SLA hallinta. Itop tarjoaa työkaluja määrällisesti IT-tiimin toimintaa, täyttämään asetettuja ja ei-todennut asiakkaan / käyttäjän tarpeisiin. Palvelu Kuvaus Itop kehyksiä palvelut ja ryhmitellä ne perheet, luokat ja alaluokat Olemassa palveluja voidaan sekoittaa eri asiakkaiden sopimuksiin. Parantaa IT-palvelujen laatua, sinun täytyy pystyä perääntyä arjen kiireet. Itop auttaa käyttäjän tyytyväisyyttä arvostusta, ja IT-tiimin suorituskyvyn arviointiin Asiakastyytyväisyys Upon jokainen lippu päätöslauselman, käyttäjää pyydetään listalla ja kommentoida hänen / hänen tyytyväisyys Itop tarjoaa toiminnon, luoda ja seuranta tyytyväisyystutkimukset jonka perusteet voivat koskea mitä tahansa Itop komponentti (CMDB , liput, palvelujen luettelo ...)

 

  Jobber Sano hyvästit monimutkaisia aikataulutus ja manuaalinen laskutus, Jobber on yksinkertaisin, tehokkain tapa ajaa mobiilipalvelun business.Spend vähemmän aikaa loputon turruttavaa paperityötä että vihaat. Jobber mahdollistaa tuoda aikataulutus, lainauksia, laskutus ja maksut yhteen järjestelmään. Raportit yhteenveto laskutuksen, maksuliikenne ja kellokortit näyttää sinulle täsmälleen, mitä tapahtuu oman yrityksen.
       

 

 

ilmainen ohjelma