ilmainen ohjelma

 
     
 

  Photo Booth-ohjelmisto ladattavissa ilmaiseksi

       
       
       
       
  Photo Booth Pro 1+ MILJOONAN KUVAT jo vallanneet! Paras app lisätä erikoisefektejä reaaliajassa teidän webbikamera, ja kaapata hauskoja valokuvia ja videoita jakaa ystäviesi kanssa! Ominaisuudet (FREE): - Nauti 7 erikoistehosteita ilmaiseksi (Harmaasävy, 3 Flip vaikutuksia, kalansilmä, Nipistä ja kääntö) - Capture rajoittamaton valokuvia - Aseta ajastimen tai silmukka kaapata kuvia automaattisesti - Kuvagalleria esikatsella, asettaa lukko näyttö, Tulosta, jakaa valokuvia Premium-ominaisuudet (vaatii Upgrade): - Capture myös videoita erikoistehosteita! - Valitsi 21 UUSI teräväpiirto vaikutuksia, kuten Swirl, Edge Detection, Blur, Pivot 3D, Pop Art, Old Movie, Lyijykynäluonnos, Vignette, Tiilet, ja paljon muuta ilmaiseksi.   Video Booth Ota hauska kuva valokuvia ja videoleikkeitä helposti kanssa webcam avulla Video Booth. Lisää sisäänrakennettu älykäs tehosteita valokuvia ja videoita, jotta ne fantastinen ja suurentaa hauska jakaa ystävien kanssa kuin voit ladata ne Facebookiin suoraan! Video Booth on helppo ottaa kuvia teidän sisäänrakennettu tai tietokoneella liitetty kameroita. Vain käynnistää tämän sovelluksen etsimällä kuvia, ja valitse. Ota yksi kuva tai ottaa neljä kuvaa peräkkäin käyttäen "Sarjakuvaus" tila, joka tekee kuvia enemmän.
       
  dslrBooth Photo Booth Software Running Photo Booth ei pitäisi olla monimutkaista tai kallista. Suorita dslrBooth tietokoneeseen tai mac, liittää Canon tai Nikon DSLR ja sinulla Photo Booth. Automatisoida työnkulkua kaappauksesta tulostusta. Liitä kamera, käynnistä istunto ja kaikki muu on täysin automatisoitu. Idea Icon Muokattavat vedokset Muokkaa tulostaa tekstiä, grafiikkaa, ja logo meidän sisäänrakennettu mallin editori. Photoshop kokemusta ei tarvita.   Sparkbooth Photo Booth-ohjelmiston ominaisuudet ja edut Sparkbooth on suuri Häät DIY Photo Booth hankkeita Lastenjuhlat Business tai promootiotilaisuuksia Proms, lakkiaisia, ja juhliin Syntymäpäivät, loma osapuolet, tai muita juhlia. Sparkbooth on helppo kenellekään perustaa Instant Photo Booth kokemus. Lataa Sparkbooth Photo Booth ohjelmisto tahansa tietokoneelta, jossa webcam ja tämä artikkeli on sinua valmis menemään! Instant puolue osuma sinulle ja vieraillesi. 
       
  Photo Booth Connected on helpoin tapa Photo Booth toimijoille ja tapahtuma valokuvaajat lisätä sosiaalista mediaa nykyisiä tuotetarjontaa. Lataa, jaa ja tulostaa valokuvia, videoita ja GIF melkein mistä tahansa lähteestä. Automaattisesti lisätä logoja, peittokuvat ja suodattimet. Rakennettu green screen poisto. Käyttäjän kartoitukset ja tiedonkeruu.    

 

 

ilmainen ohjelma