ilmainen ohjelma

 
     
 

   Photo Editor ohjelmisto ladattavissa ilmaiseksi

       
       
       
       
  Photoscape   on hauska ja helppo kuvatoimittaja ohjelmisto on ladattavissa ilmaiseksi, jonka avulla voit korjata ja parantaa kuvia.   Windows Movie Maker XP on kuva ja video editor, luoda valokuva esityksiä, lataa ohjelmisto.
       
  PhotoFiltre   on Photo Editor ohjelmisto ladattavissa ilmaiseksi täydellinen kuvankäsittelytoimintoja ohjelma. Sen avulla voit tehdä yksinkertaisia tai kehittyneitä muutoksia kuvan ja soveltaa laaja valikoima suodattimia sitä   Paint.NET   on ilmainen kuvien ja valokuvien editointi ohjelma tietokoneissa, Windows on ilmainen, helppo käyttää kuvatoimittaja tukea kerroksia, nopeaa valokuva optimointi.
       
  GIMP on ilmainen kuvien kuvatoimittaja, lähde kuvankäsittelyohjelma, kuvatoimittaja BMP, lataa ohjelmisto.   Pinnacle VideoSpin   on kuvatoimittaja ohjelmisto on ladattavissa ilmaiseksi, sekoita videoita, valokuvia ja musiikkia, videoita ja kuvatoimittaja.
       
  Kuva! Editor on kuvatoimittaja ohjelmisto ilmaiseksi ladata tarjoaa täydellisen kuvankäsittelyn työkaluja, voit poistaa punasilmäisyyden hetkessä, parantaa kuvan väriä, tehdä hauskoja pilakuvia, lisätä hämmästyttävää valaistus vaikutuksia, suoristaa, resample ja rajata kuvia. Se sisältää mitään digikameran omistaja ehkä korjata tai parantaa kuvia. Muokkaa ja optimoida kuvia.    
       

 

 

ilmainen ohjelma