ilmainen ohjelma

 
     
 

  Piirilevy piirto-ohjelma lataa

       
       
       
       
  Kanssa Kicad voit luoda kaavioita, ja piirilevy jopa 32 kuparikerroksia. Kicad tulee rikas joukko kirjastoja 3D malleja samoin. Kicad sisältää projektipäällikkö ja neljää riippumatonta ohjelmistot: Eeschema, kaavamaisen toimittaja. Pcbnew, piirilevy editori. Gerbview, Gerber tiedoston katseluohjelma. Cvpcb, jalanjälki valitsin komponenttien -alueella.   EAGLE tarjoaa laadukkaita PCB design ohjelmisto ominaisuuksia, jotka saavat työn tehtyä. Yli 20 vuotta, Kotka on ollut antoisaa suunnittelijoille ympäri maailmaa, tarjoamalla samat ydintoiminnot kuin kalliita kaupallisia ohjelmistoja, klo pilkkahinnalla. Helppo oppia. Kaavamaisen toimittaja, pelipohjaeditoriin, kirjasto editori moduulit identtisillä käyttöliittymät
       
  GEDA projekti on tuottanut ja jatkaa työtä täyden GPL sviitti ja työkalupakki Electronic Design Automation työkaluja. Näitä työkaluja käytetään Sähkösuunnittelu-, kaavamaisen talteenotto, simulointi, prototyyppien ja tuotanto. Tällä hetkellä GEDA hanke tarjoaa kypsä sviitti ilmaisia sovelluksia elektroniikan suunnittelu-, kuten kaavamaisen talteenotto, määrite hallinta, osaluettelo (BOM) sukupolvi, Netlisting osaksi yli 20 netlist formaatteja, analoginen ja digitaalinen simulointi, ja piirilevyn (PCB ) layout.   PCB123 tarjoaa täydellisen piirikortinkäsittelijöistä ratkaisu, suunnittelusta jotta PCB prototyyppien tarpeisiin. Lataa piirilevyjen suunnittelu ohjelmisto, joka muuntaa kaavamaisen layout.
       
  ExpressPCB elektroniikan suunnittelu ohjelmisto sisältää kaksi hakemusta, yksi piirustus kaavioita, muut PCB layout.   DipTrace Free on laatu Kaavamainen Capture ja PCB suunnittelun ohjelmistot, joka tarjoaa kaiken luoda yksinkertaisia tai monimutkaisia monikerroskartonkien alkaen kaavamaisen valmistus tiedostoja. Tarkennettu kaavamaisen työkalu tukee multi-arkin ja monitasoinen hierarkkinen suunnittelu. Laadukas aluksella suunnittelutyökalu diptrace ympäristön. PCB layout on näppäriä sijoitus ja reititys työkaluja. 3D-moduulin avulla suunnittelija esikatsella kartonkia asennetut komponentit tahansa suunnitteluvaiheessa.
       
  PCB Artisti FREE Piirilevy suunnittelu suunnitteluohjelmistot. PCB Taiteilija sisältää integroidun Schematics Capture työkalu, löydät helppokäyttöinen. Ust kuten kaavioita, PCB layout on helppo ymmärtää ja käyttää. PCB Layout sisältää Autoplacement, Autorouting, ja edestakaisin suunnitella huomautusta / maasta Kaavio plus eheystarkistuksia   Diptrace - helppo käyttää PCB design ohjelmisto autorouter. Kaavamainen Capture Hierarkkinen usean arkin kaavamaisen suunnittelu PCB layout hallituksen muotoilu manuaalinen ja automaattinen reititys.
       
  FidoCadJ on erittäin helppokäyttöinen editori, jossa kirjasto sähkö- symboleja ja jalanjälkiä (reiän läpi ja SMD). Vaikkakin sen helppokäyttöisyys, se on erittäin tehokas ja välitön EDA työkalu hobbyst.   TinyCAD on ohjelma piirustus virtapiirin kaaviot tunnetaan yleisesti kaavamaisiin piirustuksiin. Se tukee standardia ja mukautettuja symbolikirjastoja. Se tukee PCB layout ohjelmia useita netlist formaatteja ja voi myös tuottaa SPICE simulointi netlists. Sitä käytetään usein myös vetää yhden rivillä kaaviot, lohkokaavioita, ja esitys piirustukset
       
  Fritzing on avoimen lähdekoodin laitteisto aloite, joka tekee elektroniikka saatavilla kuin luovaa materiaalia kenellekään. Tarjoamme työkalu, yhteisön verkkosivuilla ja palvelut hengessä Jalostus ja Arduino, edistää luovaa ekosysteemi, jonka avulla käyttäjät voivat dokumentoida prototyyppejä, jakaa niitä muiden kanssa, opettaa elektroniikka luokkahuoneessa, ja ulkoasu ja valmistus ammatillinen PCB.  

 

       
 

ilmainen ohjelma