ilmainen ohjelma

 
     
 

  Pool suunnitteluohjelmistoja lataa

       
       
       
       
  Pool Studio on ammatillinen 3D-altaan suunnittelun ohjelmisto uima teollisuudelle. Pool Studion ainutlaatuinen "Instant 3D" design järjestelmän avulla ammattilaiset voivat luoda täysin interaktiivisia 3D-esityksiä asiakkaille ilmaiseksi. Tärkeimmät ominaisuudet: - suunnittelu täysin interaktiivinen, reaaliaikainen 3D-altaat ja maisemia - valita yli 2000 3D teokset altaan suunnittelu - soveltaa materiaaleja ja kuvioita pintoihin, rakenteiden ja esineiden - tuonti ammatillinen tontin suunnitelmat ja skannattujen kuvien aloittaa uima-allas suunnittelu.   Home Designer 3D kotiin suunnittelu ohjelmisto on huippuluokan ohjelmisto kotiin, sisustussuunnittelu, ja ulkoiluun hankkeita. Home Designer hyödyntää teknologiaa Chief Architect® - ammatillinen arkkitehtoninen kotiin suunnitteluohjelmistoja. Tutustu miksi Home Designer on paras kotiin suunnittelu & sisustus ohjelmistot seuraavalle DIY talon projekti. Luominen allas Modeling uima-allas on erittäin helppoa, kun käytät CAD ja maasto työkaluja.
       
  Reaaliaikainen Maisemointi Arkkitehti 2014 malli ammatillinen maakuntakaavojen ja esityksiä. Luo valokuva-perustuvat mallit, suunnitelma piirustuksia, ja jopa 3D walkthroughs. Uima-altaat ja kylpylät Pisara täydellinen uima-allas malleja käyttäen ohjattua, tai suunnitella oman tyhjästä. Lisää allas terasseille, muuttaa selviytymistä ja laatta, aseta muuttujan allas syvyyksiin, luoda monitasoisia altaat ja terasseille, ja paljon muuta. Altaat ja kylpylät voi olla mikä tahansa muoto ja koko. Yläpuolella ja maanpinnan alapuolella altaat ovat tuettuja. Täydellinen allas tarvikkeet sukellus levyt, tikkaat, ja valaistus on myös mukana.   Koti Suunnittelu 3D versio Outdoor sisustustavarat: Suunnittele puutarha unelmiesi kehittynyt maaston muokkausta moduuli Luo intuitiivinen autotalli sisäänkäynti rinteillä vain 2 klikkauksella Catalogue täydellinen puita ja kasveja - tuo projekteja elämään! Panoramic tai puolipallon tausta realistisempi 3D kiertue luominen terassit ja parvekkeet Käytä erilaisia kehittyneitä työkaluja muuttaa maa-alue (alueita suurempi maa, kumpuja, ojia jne) Lisää valmistettu mittojen sisäänrakennettu uima-allas , puutarhakalusteet, ja enemmän. 
       
      Enerpool on ohjelma, joka malleja suorituskyky aurinkokeräin kun käytetään uima-allas. Ohjelman avulla käyttäjä voi syöttää useita eri eritelmät, mukaan lukien tyyppi altaan kansi käytetty, joka kuukauden allas todella käytetään, ja onko allas on julkinen tai yksityinen, sisällä tai ulkona. Ohjelma sitten ennustaa altaan lämpötila kuukautta, että sitä käytetään, sekä useita muita ominaisuuksia, kuten rahaa säästää käyttämällä aurinkoenergiaa lämmitysjärjestelmä.
       

 

 

ilmainen ohjelma