ilmainen ohjelma

 
     
 

  Portal ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Liferay Portal yksinkertaistaa kehittäminen sisäisten, ulkoisten ja kanava sivustot - varsinkin ne, jotka sallivat käyttäjien kirjautua varten yksilöllisiä palveluja tai näkemyksiä ja ne, jotka vaativat työnkulun hyväksymisprosessi päivittää sisältöä ja yhdistää tai aggregaatin useita olemassa olevia palveluja. Liferay Portal tarjoaa yhden Esityskerroksen integroida kaikki yrityksen järjestelmiin yhdeksi helppokäyttöinen käyttöliittymä loppukäyttäjille.   CKAN on tehokas tietojen hallintajärjestelmä, joka tekee tietojen saataville - tarjoamalla työkaluja virtaviivaistaa kustantaminen, jakamiseen, löytää ja käyttää tietoja. CKAN pyritään tietojen julkaisijat (kansalliset ja alueelliset hallitukset, yritykset ja järjestöt), jotka haluavat tehdä niiden tietojen avointa ja saatavilla.
       
  ChilliSpot on avoimen lähdekoodin käyttöoikeusportaalista tai langattoman lähiverkon tukiaseman ohjain. Sitä käytetään todentamiseen käyttäjille langattoman lähiverkon. Se tukee web-pohjainen kirjautuminen mikä on nykypäivän standardi julkinen kuormittajat. Authentication, lupa-ja kirjanpito (AAA) hoitavat suosikki säteellä Serve   Wifidog suunniteltiin korvaavan nykyisiä käyttöoikeusportaalista ratkaisuja, jotka tunsimme ei sovi tarpeita seuraavan sukupolven yhteisöllisiä ryhmiä. Erityisesti halusimme molemmat yksilöllisiä ja yhteisön laaja sisältö kunkin hotspotin, ei pop-ups, ei asiakasohjelman ja keskitetyn hallinnan. Lähinnä korvaajana portaalien hetkellä käyttävät NoCat. Paljon muita valmistajat käyttävät WiFiDog (etenkin client) tukikohtana niiden ratkaisut.
       
  PacketFence on täysin tuettu, luotettu, vapaan ja avoimen lähdekoodin verkko kulunvalvonta (NAC) ratkaisu. Kehua vaikuttava ominaisuus setissä vankeudessa portaali rekisteröintiä ja kunnostamisen keskitetty langallisen ja langattoman hallinta, tehokas BYOD hoitovaihtoehtojen, 802.1X tukea, kerros-2 eristäminen ongelmallisia laitteita; PacketFence voidaan käyttää tehokkaasti turvata verkkoihin pienistä hyvin suuria heterogeenisia verkkoja. Joukossa eri markkinoilla ovat: pankit korkeakoulut Koneyrittäjien kokous- ja messukeskuksiin sairaalat ja terveyskeskukset hotellit valmistus yritysten koululautakuntien (K-12) teleyrityksille

 

  Nopeasti ja edullisesti Luo Pay-per-use WiFi Hotspot HotSpotPA Logo Yhdistä HotSpotPA WiFi hotspot reititin tahansa Internet-yhteys voitaisiin luoda mukautetun merkkituotteiden pay-per-use hotspot palvelua. HotSpotPA tarjoaa kaikki työkalut mitä tarvitset setup ja tuotemerkin kuormittajat, seurata asiakkaiden verkossa aikaa, ja tarkastella luottokortilla ja PayPal-maksuja. Nopea ja helppo asennus, ilmainen puhelintuki, ja mitään ohjelmistoja tai omistettu palvelimia tarvitaan. HotSpotPA huolehtii se kaikille teille!

 

       
  CoovaChilli on avoimen lähdekoodin ohjelmisto pääsy ohjain käyttöoikeusportaalista (UAM) ja 802.1X-yhteys muonitus, joka perustuu suosittuun (mutta nyt haudattu) ChilliSpot hanke, ja on aktiivisesti ylläpitää alkuperäisen ChilliSpot rahoittaja. CoovaChilli on julkaistu GNU General Public License (GPL). Ota yhteyttä kaupallista tukea ja lisensointi vaihtoehtoja.    

 

 

ilmainen ohjelma