ilmainen ohjelma

 
     
 

  Projektinhallinnan ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Producteev antaa sinulle kaiken mitä tarvitset luoda joukkue hankkeita, määrittää ja ajoittaa tehtäviä, ja seurata edistymistä niin mitään putoaa halkeamia. Pidä asiat järjestyksessä, jaa työ ja täydellinen hankkeita ilman kaikkia sotkua. Se on niin helppokäyttöinen voit olla vauhtiin muutamassa minuutissa. Task Management Software Joukkueet. Tehdä asioita aina mukanasi maailman paras Task Manager App.   GanttProject Vapaa projektin aikataulutus ja hallinta ohjelmisto Windows, OSX ja Linux. Luo tehtäviä ja välitavoitteita. Paitsi alkamispäivä ja kesto, joka tehtävänä on etusija, maksaa New 2,7, väri ja täytä kuvio, muistiinpanoja ja käyttäjän määrittämiä mukautettuja kenttiä. Järjestä tehtäviä Työnositus. Hierarkkinen puu jossa edistystä, päiviä tai kustannuksia alemman tason tehtävät on tiivistää korkeammalla tasolla. Yhteenveto tehtävät voidaan romahti piilottaa tehtäviä, jotka eivät ole tärkeitä tällä hetkellä.
       
  Asana TEAM TEHTÄVÄT & CONVERSATIONS lakata toimimasta ulos email - päästä Asana TEHTÄVÄT Luo tehtävät työtä aiot tehdä tai tarvitset joukkuetoverinsa tehdä, sen sijaan lähettää sähköpostia. PROJEKTIT järjestellä tehtäviä osaksi yhteisiä hankkeita varten aloitteita, kokouksiin ja listat. HUOMAUTUKSET Pidä keskusteluja tehtäviä, eikä hajallaan sähköpostiosoite. Saapuneet koskaan lukenut asema sähköpostia uudelleen; saa automaattisia päivityksiä tehtäviä, joita asia sinulle.    2-suunnitelma Project Management System 2-suunnitelma on integroitu projektinhallinnan järjestelmä, joka rokkaa. Uutta energiaa työpaikalla yksinkertainen ja tehokas PM työkalu asettaa kannettaville, kämmentietokoneet, iPhone, Androids, verkot ja web. Keskittyy tiedon ammattilaisten tiimityö, 2-suunnitelman asiakaslähtöinen suunnittelu lähestymistapa ja usein päivityksiä alkaa laivalla sinua ilmaiseksi. 2-suunnitelma on ensimmäinen tasapainoinen yritysten ja pienyritysten projektinhallintajärjestelmä projektipäälliköille, yksi joukkue hankkeita, ja useita joukkueita. 
       
  Trello on vapaa, joustava, ja visuaalinen tapa järjestää mitään kenenkään kanssa. Pudota pitkiä sähköpostia kierteet, out-of-date taulukoita, ei-enää-niin-muistilaput, ja kömpelöitä ohjelmisto hallintaan projekteja. Trello voit nähdä kaiken projektisi yhdellä vilkaisulla.   Bitrix24 tarjoaa työkaluja tehtävien hallinta, dokumenttien jakamiseen, ja ajan seuranta osaksi juuri tämän tyyppisen sosiaalisen rajapinnan mahdollisimman tehokkaaksi viestinnän ja työn. Käytä Bitrix24 omassa toimistossa tai missä tahdot ilmainen mobiili app! Ilmainen yhteistyö sviitti 35+ työkaluja Bitrix24 on täydellinen sarja sosiaalisen yhteistyön, viestinnän ja johtamisen työkaluja joukkueellesi.
       

 

 

ilmainen ohjelma