ilmainen ohjelma

 
     
 

  Pura ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  IZArc on paras ilmainen tiedostonpakkausta tukee useita arkistointiformaatteja kuten: 7-ZIP, ACE, ARC, ARJ, B64, BH, BIN, BZ2, BZA, C2D, CAB, CDI, CPIO, DEB, ENC, GCA, GZ, GZA, HA, IMG, ISO, JAR, LHA, LIB, LZH, MDF, MBF, MIM, NRG, PAK, PDI, PK3, RAR, RPM, TAR, TAZ, TBZ, TGZ, TZ, UUE, WAR, XPI, XXE, YZ1, Z, ZIP, ZOO. Modernin helppokäyttöinen käyttöliittymä, IZArc tukee useimpia pakattuja ja koodattuja tiedostoja sekä käyttää monia tehokkaita ominaisuuksia ja työkaluja. Sen avulla voit vetää ja pudottaa tiedostoja ja Windows Explorer, luoda ja purkaa arkistoja suoraan Resurssienhallinnassa, luo useita arkistoja virittävä levyjä, luoda itsestään arkistoja, korjaa vahingoittuneet zip-arkistot, muuntaa yhdestä arkistosta tyypistä toiseen, katsella ja kirjoittaa kommentteja ja paljon muuta. IZArc on myös sisäänrakennettu monikielinen tuki.   7-Zip on avoimen lähdekoodin ohjelmisto. Useimmat lähdekoodi on GNU LGPL-lisenssin. Unrar koodi on alle sekoitettu lisenssillä: GNU LGPL + Unrar rajoituksia. Tarkista lisenssi tietoa täältä: 7-Zip lisenssillä. Voit käyttää 7-Zip millä tahansa tietokoneella, mukaan lukien tietokone kaupallinen organisaatio. Sinun ei tarvitse rekisteröityä tai maksaa 7-Zip. Korkea puristussuhde vuonna 7z muodossa LZMA ja LZMA2 puristus Tuetut formaatit: Pakkaus / purkaminen: 7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP ja WIM purkaminen pakkauksesta vain: ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DEB, DMG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, SquashFS, UDF, VHD, WIM, XAR ja Z. ZIP ja GZIP formaatteja, 7-Zip tarjoaa puristussuhde joka on 2-10 % parempi kuin suhde tarjoamat PKZip ja WinZip Vahva AES-256 salaus 7z ja ZIP formaatteja Itsepurkautuvat valmiudet 7z formaatti 
       
  ILMAINEN EliteUnzip Ominaisuudet: Zip ja pura suuria tiedostomuotoja. Vähennä lähetysajasta. Pienennä tiedoston kokoa. Yhdistä useita tiedostoja yhteen pakattuun kansioon. Säästä säilytystilaa. Lähetä tiedostoja helposti. Ja lisää!    ZipItFree - ilmaiseksi Winzip vaihtoehto Uusi 2013 Black Hole 10X Compression teknologia. Lähetä sähköpostin liitetiedostoja nopeammin ja säästää tilaa. Pakkaa JPEG jopa 40% laadun kärsimättä. 100% Täysin toimiva ZipItFree tukee yli 15 pakkausta muodoissa, kuten (ACE, ARC, BH, BZip, CAB, GZIP, JAR, LHA, RAR, TAR, UUE, XXE, ZIP, eläintarha ja arkisto Stream). With ZipItFree helppokäyttöinen modernin käyttöliittymän se tekee töitä arkistoihin on hauskaa ja helppoa. ZipItFree ikkunat yhdentyminen antaa sinulle One Click valmiudet useimmat puristus toimintoja, kuten Pura tähän, Zip & Email.
       
  Extractor nopea, ilmainen ja helppo tapa purkaa satoja pakattu zip ja rar tiedostot yhdellä napsautuksella    UnzipLite on ilmainen pakkaus ja salaus ohjelmisto program.You voi luoda ja avata zip, rar, tar gzip ja 7zip tiedostoja! UnzipLite voi avata ZIP-tiedostoja ja se voi myös avata RAR-tiedostot. Seuraavia tiedostotyyppejä voi olla pakkaamatonta (tai uutettu): ZIP, RAR, ARJ, BZIP2, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DEB, DMG, FAT, GZIP, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, SquashFS, TAR, UDF, VHD, WIM, XAR, XZ, 7z ja Z. Se on myös kyky luoda itsepurkautuva tiedostoja 7z fomat.
       
  CAM Pura on helppo käyttää ZIP-tiedoston apuohjelma, joka avautuu, luo ja muokkaa ZIP-tiedostoja nopeasti ja helposti. Pura kaikki ZIP-tiedostoja nopeasti ja helposti. Luettelo tiedostot ZIP-arkisto, pura kaikki tai valitut tiedostot. Näytä tiedostot ZIP arkistojen ennen talteen. Luo uusi ZIP tiedostoja ja helposti lisätä / poistaa tiedostoja / niistä. Vaihtoehtoisesti suorita asennusohjelma automaattisesti unzipping. Suorita ladattu zip-tiedosto asentajat automaattisesti. Komentoriviliittymä altistaa kaikki ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, jotta voit soittaa sitä erän tiedostoja ja muiden ohjelmien kanssa täydellisen hallinnan Zipping / Unzipping prosessi.

 

   

 

 

ilmainen ohjelma