ilmainen ohjelma

 
     
 

  Pysäytä liike ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  MonkeyJam on digitaalinen penciltest ja stopmotion ohjelmaa. Se on suunniteltu voit kaapata kuvia webbikamera, videokamera, tai skanneri ja koota ne erillisinä kehyksiä animaation. Voit myös tuoda kuvia ja äänitiedostoja jo tietokoneessa. Vaikka se on suunniteltu kynä ja paperia, MonkeyJam voidaan myös käyttää stopmotion animaatio ja on useita ominaisuuksia, juuri tätä. Elokuvat luotu MonkeyJam voidaan viedä AVI-tiedostoja.   AnimaShooter Junior Yksinkertainen ilmainen ohjelmisto luo stop-motion animaatio käyttäen webcam tai videokamera Firewire (IEEE 1394) yhteydessä. 
       
  StopMojo on cross-platform stop-motion animaatio sarja on suunniteltu auttamaan luominen stop motion animaatioita. Tällä hetkellä se sisältää kaapata ohjelma tukee kaapata kuvatiedostoja eri Videosieppauslaitteet, päällekkäin edellisten kehysten (sipuli nylkemistä), ja viedä AVI ja QuickTime videoformaatteja. Tavoitteena on luoda ohjelma tai sarja ohjelmien perustamisen helpottamiseksi stop-motion-elokuvat. Aluksi me vain aio antaa ohjelmisto kaapata yksittäisiä ruutuja (mahdollisesti vientiä eri video-tiedostoja) ja luoda / muokata altistuminen arkkia (xsheets) äänelle / huuli synkronointi. Emme aio antaa yleistä videoeditointiin pakkaus kuten Adobe Premiere tai muita vastaavia ohjelmia. Aiomme tarjota ohjelmisto kaapata stop-motion kohtauksia, jotka voi sitten tuoda videoeditointi ohjelma kootaan elokuva.   Stop Motion Animator on ohjelma, jonka avulla luodaan animaatio kiinteät esineet. Tämä ohjelmisto on erittäin hyödyllinen ja helppo manipuloida. Yhteensopivuus: Stop Motion Animator on suunniteltu yhteensopivaksi Windows (web, analogiset kamerat ja digitaalikamerat). Käyttäjä on enemmän valtaa animaation, koska hän saa muokata sitä. Animaatio luominen: käyttäjät voivat luoda animaation yhden videon kehyksen videonsieppauslaite. Sovelluksen avulla sen käyttäjät voivat helposti luoda animaation tallennus tai kirjoittamalla yksittäisen kuvan videonsieppauslaite. Preview: Stop Motion Animator käyttäjillä on myös mahdollisuus esikatsella animaation ennen täyttämällä työn. Lisäksi käyttäjät voivat myös hypätä välillä kehyksiä vertaa niitä ennen siirtymistä seuraavaan.
       
  AnimatorHD - (entinen AnimatorDV) Windows-pohjainen ohjelmisto, kuvankaappaajaa, luoda stop motion ja time lapse animaatio. Antaa luoda stereoskooppista 3D-elokuvia hyödyntämällä motion control. Voidaan myös käyttää elokuva asettaa previsualization välineenä.   DRAGONFRAME Aloita tänään ilmainen kokeiluversio Dragonframe stop motion-ohjelmisto. Tämä on sama ohjelmisto käyttää Laika luoda ParaNorman ja Disneyn luoda Tim Burtonin Frankenweenie.
       

 

 

ilmainen ohjelma