ilmainen ohjelma

 
     
 

  Remote tuki ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Ammyy Admin . Zero-Config Remote Desktop Software Helpoin tapa luoda Etätyöpöytäyhteys. Voit helposti jakaa etätyöasemapäätteenä tai hallita palvelimen Internetin kanssa Ammyy Admin. Ei ole väliä missä olet, Ammyy Admin tekee siitä turvallisen ja helpon nopeasti käyttää Remote Desktop muutaman sekunnin. Ammyy Admin on käytössä yli 45 000 000 henkilö- ja yritysasiakkaille. Etätyöpöytäyhteyttä tulee helppoa Ammyy Admin.     
       
  TeamViewer - All-In-One-ohjelmisto Remote Support ja Internet-neuvottelut Kaukosäädin tahansa tietokoneella tai Mac internetissä muutamassa sekunnissa tai käyttää TeamViewer online kokouksiin. Selvitä, miksi yli 200 miljoonaa käyttäjää luottaa TeamViewer! Remote Support - ei tarvita mitään asennusta asiakkaan puolelta Etähallinta - 24/7 pääsy kauko tietokoneiden ja palvelimien etäkäyttö - käyttää tietoja ja sovelluksia - missä ja milloin tahansa kotitoimistoon - käyttää toimiston tietokoneeseen kotoa   Zoho Assist Perfect Remote Support Toolbox tarjoaa täydellisen tuen työkalupakki tukemaan kaukosäätimen asiakkaille helpompaa ja yksinkertaisempaa. Olemme muotoillun ohjelmisto otetaan sisään huomioon kaikkein tarvittavat ominaisuudet ja välttäneet tarpeetonta sotkua. Tarkista nämä ominaisuudet, jotka toimivat kuin sveitsiläinen veitsi tuestanne tarpeisiin. Kaksisuuntainen näytön jakamisen yhdellä napsautuksella Sisäänrakennettu, vankka File Transfer usean näytön tuki - Navigoi helposti Reboot ja Reconnect Reboot vikasietotilassa Lähetä Ctrl + Alt + Del UAC yhteensopivuus Vaivaton Leikepöytä jakaminen online chat sormella vinkkejä
       
  Remote Utilities on ilmainen etäkäyttö ohjelma joitakin todella hienoja ominaisuuksia. 15 yhteystapoihin - Täydet, tiedostonsiirto, Task Manager, Terminal jne valvomatonta ja osallistui yhteys - 24/7 ja on-demand pääsy kauko PC Suora yhteys - Yhdistä käyttäen IP-osoitteen ilman kolmannen osapuolen palvelin Internet-yhteydet - Connect PC takana palomuurin tai reitittimen Useita näyttöjä tukea - Vaihda kauko-näytöt on-the-fly   Ultra VNC on tehokas, helppokäyttöinen ja ilmainen - kauko PC pääsy ohjelmistot - joka voi näyttää näytön toisen tietokoneen (internetin välityksellä tai verkon) omalla näytöllä. Ohjelman avulla voit käyttää hiirtä ja näppäimistöä hallita muita PC etänä. Se tarkoittaa, että voit työskennellä etätietokoneessa, kuin istuisit sen edessä, oikealla nykyisestä sijainnista.
       
  PuTTY on client ohjelma SSH, Telnet ja Rlogin verkkoprotokollia. Nämä protokollat ovat kaikki pyöritti etäistunnosta tietokoneella, verkon yli. PuTTYn toteuttaa asiakkaan loppuun, että istunto: pää, jossa istunto on näkyvissä, eikä loppua, jolla se kulkee. Vuonna todella yksinkertaisesti: juokset Putty Windows-kone, ja kerro se yhteyden (esimerkiksi) Unix kone. PuTTY avaa ikkunan. Sitten, mitä kirjoitat, että ikkuna on lähetetty suoraan Unix kone, ja kaikki Unix kone lähettää takaisin näkyy ikkunassa. Joten voit työskennellä Unix koneen istuisit sen konsolin, vaikka todellisuudessa istuu jossain muualla.   WinSCP WinSCP on avoimen lähdekoodin ilmainen SFTP, FTP, WebDAV-työaseman ja SCP-asiakasohjelman Windows. Sen päätehtävä on tiedostojen siirto paikallis- ja kauko-tietokone. Tämän lisäksi WinSCP tarjoaa scripting ja perus tiedostonhallinta toiminnallisuutta. 
       
 

ilmainen ohjelma