ilmainen ohjelma

 
     
 

  SMS-ohjelmisto ladattavissa ilmaiseksi

       
       
       
       
  NotePager 32 Ilmainen maailmanlaajuisesti tekstiviesti ohjelmisto lähettää tekstiviestejä tai tekstiviestejä langattomiin laitteisiin tai matkapuhelimia Edut ovat: viestit voidaan lähettää rajattoman määrän vastaanottajille yhdellä teleliikennepalveluntarjoajaasi. seurata pituus lähetetyt tekstiviestit matkapuhelimiin, joten et joudu mitään "yli" maksuja. kohta ja napsauta helppokäyttöisyys. Saat lisäominaisuuksia ja valtaa pitävät NotePager Pro helppokäyttöinen ilmainen tekstiviesti ohjelmisto, joka mahdollistaa ilmaiseksi tekstiviestejä lähetetään matkapuhelimiin tai langattomia laitteita. Lähettää tekstiä tai tekstiviestejä yhdelle tai useamman langattoman laitteen kautta tietokoneeseen. NotePager 32 tukee viestien lähettämistä matkapuhelimiin, PCMCIA-kortit, Nextel, PCS tai digitaalisen puhelimissa. Rakennettu luonteeltaan laskuri mahdollistaa viestin pituus on seurattava.   TimesSMS.com on johtava Bulk SMS-palvelut & Marketing SMS-palvelut Intiassa. TimesSMS.com on tarjonnut SMS-palveluita yli 5 vuotta. TimesSMS on toimittaja räätälöityjä SMS ratkaisuja, joilla asiakkaiden vaihtelevat suuryritysten ja monikansalliset yritykset, pienet vähittäiskaupan myyjät ja jopa yksilöiden ja opiskelijoille. Voi lähettää tuhansia tekstiviestejä minuutteina Omistat Henkilökohtainen Sender ID (kuten "1 uusi viesti" Shimla.com ") Web-pohjainen käyttäjätilejä, varastointi kapasiteetti on yli 1.000.000 numerot ja 5000 Ryhmät ja osoitekirjaasi Ryhmä SMS: Lähetä tekstiviesti yksi kerrallaan tai ryhmät (kuten "kaikki kaverit" tai "Etelä-Delhi Asiakkaiden) Aikataulun Messaging (automatisoitu) API integrointi oman SW tai verkkosivuilla. MS-Excel Plugin lähettäminen SMS Lähetä tekstiviesti suoraan MS-Excel ! Just Right-Klikkaa numeroita tai koko sarakkeen ja napsauta "Lähetä tekstiviesti"
       
  Bulk SMS Software avulla lähettää tekstiviestejä omalla Sender ID muodostavat tietokoneen (XP, Vista, Windows 7, Windows 8). Sender ID (Yrityksen nimi, nimi, jne) - se voi olla numeerinen tai aakkosnumeerinen (0-9, az enintään 11 merkkiä). Bulk SMS-ohjelmiston luotettavan SMS Gateway yhteys. Lähettäminen yli 220 maassa. Paikallinen SMS numerot viestit saavat yli 43 maat ovat saatavilla. Tekstiviestien lähetys ohjelmisto markkinointi, viestintä, mainostaa tuotetta tai palvelua.   Diafaan SMS Server on helppokäyttöinen, palvelin pohjainen tekstiviestin ohjelmistoratkaisu 3G / GSM-modeemit, Android-puhelimet ja smpp SMS tilejä. Se on suunniteltu ammattikäyttäjille, yritykset, jotka etsivät helppo tapa integroida kaksisuuntainen tekstiviestit osaksi IT-järjestelmän.

Lataa ja käytä Diafaan SMS Server täysin ilmainen, ilman rajoituksia 30 päivää!

 

       
  SMS vapauttaja Lähetä irtotavarana tekstiviesti PC, ja mainostaa tuotetta tai palvelua.   2-WaySMS Web-SMS Software avulla lähettää tekstiviestejä omalla Sender ID muodostavat tietokoneen (XP, Vista, Windows 7, Windows 8).
       
  mysms on sovellus ja palvelu, jonka avulla voit tekstiä ja chat tietokoneesta, käyttäen kännykkääsi numero. Joskus se voi olla kipu napata puhelin, joka on poikki tilaa tehdä tekstistä. Kanssa mysms, nyt on tapa tekstiin poistumatta tietokoneen. mysms on saatavilla kaikissa suurimmissa alustoilla, kuten Android ja iOS, ja synkronoi kaikki yhteystietosi ja tekstejä niiden palvelimet ilmaiseksi.    
 

ilmainen ohjelma