ilmainen ohjelma

 
     
 

  Sää ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  GetRealtime ! (Se on ilmainen niin kokeile sitä!) Ohjelmistot haku, laskenta, katselu ja hallinta vapaa reaaliaikainen / historiallinen streamflow, sää ja veden laatua koskevat tiedot sekä web näytöt tarjoavat valitsemallesi info tarvitsee kuten raportteja, gif, web-kamerat ja kuten ... käärittynä yhteen Automaattinen päivitys enchilada. Reaaliaikainen laskelmat sisältävät NEXRAD tutka sademäärä, lumi pakkaus ja sulaa, valumien ja reititykset jatkuvan reaaliaikaisen simulaatioita ASCE Penman-Monteith kokonaishaihdunnan. Wizards helppo asetelmia kuten Monte Carlo simulaatioiden, kerroin mitä IFS, stokastinen sademäärä, altaan stormtrack ennusteet, monipalkohitsauksessa tietokanta ... ja enemmän!   Sää Beetle on ilmainen työpöydän sää sovellus, joka hakee tekstiä ja graafisia sääennusteet ja vallitsevat olosuhteet peräisin NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) sääpalvelun.
       
  mceWeather mceWeather näyttää nykyinen paikallinen sää ja ennuste lähipäivinä Media Center mceWeather näyttää sää alueesi television tai tietokoneen. Plugin tuottaa tiedot eri puolilta maailmaa (monissa paikoissa voidaan osoittaa, ota vain kokeilla, jos seuraava suurempi kaupunki löytyy ohjelma). Se osoittaa ennuste lähipäivinä ja myös näyttää satelliittikuvan maasi.    Atmo - tuulimittareita Tiedontallennus, visualisointi & Analysis Software (Free) atmo-screen-shot Intuitiivinen ja helppokäyttöinen, mutta tehokas. Atmo tekee tuuli tiedonkeruu kanssa tuulimittari tuulta. Olipa seuranta sää tai tekee tuuli sivuston arviointi Atmo ominaisuuksia elää reaaliaikaista tietoa vertailua tärkeää tuulen ja meteorologiset parametrit. Katso live keskiarvot useiden tunnistimien tai katsella niitä vain yksi kerrallaan. Säilytä arvokkaat tiedot kerätään teidän elliptinen tuulimittareita puunkorjuu pakki tietokantaan ja viedä sen Excel ystävällinen .csv tiedoston jakamiseen. Muita ominaisuuksia ovat automaattinen tuulennopeus histogrammi, Weibull analyysi ja Wind Rose piirtää rakentaa vankka tietojen tarkkaan tuulivoiman ja tuulivoima ennusteita. Kätevä 12 tontti vertailu osassa voit vertailla kuukausittain, viikoittain, päivittäin tai tunneittain kootuista tiedoista.
       
  AlSys : Ilmasto vertailu Ilmasto tiedot Joissakin kaupungeissa: lämpötila (keskimääräinen korkea ja matala) ja sademäärä: USA (20 kaupunkia, ° F), UK (10, ° C), Australia - (9, ° C), Kanada (8, ° C), Eurooppa (16, ° C). Katso koko lista kaupungeista ilmastonmuutoksen tietojen sivuilla (järjestyksessä keskimäärin korkea ja väestö):   WeatherMate on pieni Windows-ohjelma, joka antaa sinulle välittömän pääsyn sääennuste kymmeniä tuhansia eri puolilla maailmaa. Kirjoitin WeatherMate koska sain kyllästynyt avata useita selaimen ikkunoita ja kahlata läpi joukko mainoksia tarkistaa sää.
       

 

 

ilmainen ohjelma