ilmainen ohjelma

 
     
 

  Salausohjelmistoja lataa

       
       
       
       
  DiskCryptor on avoin salaus ratkaisu, joka tarjoaa salaus Kaikkien levyn osiot, mukaan lukien järjestelmä osion. Tosiasia openess menee jyrkästi nykytilanteesta, jossa suurin osa ohjelmiston vertailukelpoisia toiminnallisuus on täysin oma, mikä tekee siitä hyväksyttävää käyttää salassapidettäviä tietoja suojataan.   Hideman   Piilota IP Kukaan ei tiedä, missä olet kotoisin. Salaa internet tiedot Suojaa Interner tiedot vahva 256-bittinen salaus Poista rajoitukset Käytä mitä tahansa sivuston tarvitaan ilman rajoituksia. ILMAINEN 5 tuntia viikossa
       
  AES Crypt on tiedostojen salaus ohjelmisto saatavilla useita käyttöjärjestelmiä, joka käyttää alan standardin Advanced Encryption Standard (AES) helposti ja turvallisesti salata tiedostoja. Sinun ei tarvitse olla asiantuntija käyttää AES Crypt, eikä sinun tarvitse ymmärtää salakirjoitus. Kun käytät Windows, ainoa asia mitä sinun tarvitsee tehdä, on klikkaa hiiren oikealla tiedostoa, valitse AES Salaa tai AES salaus, anna salasana, ja AES Crypt hoitaa loput.   Challenger salausohjelmistot Challenger tarjotaan salaamaan klo tiedot ja hakemisto tasolla ja sopii kaikille turvallisuuden tietoinen käyttäjille, erityisesti aloilla, kuten patentti, kehitys- insinöörejä, toimittajia, asianajajia ja ylemmän johdon. Challenger on kehitetty paikallista tietosuoja ja viestintä suljetuissa verkoissa

 

       
  iSafeguard ™ Security Suite MXC Software tarjoaa edullisia, helppokäyttöisiä ja erittäin turvallinen salaus ja digitaalinen allekirjoitus ratkaisuja jokainen suuryritysten yksittäisille käyttäjille. Ohjelmistomme on käytetty Kirjaudu ja salata tiedostoja tahansa tyyppejä. Klikkaa tästä lisätietoja Kirjaudu ja salata sähköposteja. Klikkaa tästä lisätietoja nimikirjoituksellaan allekirjoitettu (ja salattu) tiedostot ja sähköpostit.   Steg on cross-platform ja kannettavat ohjelmisto, kirjoitettu C ++. Se käyttää steganography ja salaustekniikoita salaamaan tietoja sisällä pakkaamattomia ja pakattuja kuvia. JPEG (JPG), TIFF, PNG, BMP kuva formaatteja tuetaan. Se todella kätkee mielivaltaista dataa kuvan sisällä itse (ei metadata / kommenttikentät tai liitettävä tiedoston loppuun).
       
  TrueCrypt Salasana Plugin ei ohjelmisto tuottaa salasanoja, mutta se on ohjelmisto mutkistaa salasanoja! Anna salasana helppo muistaa ja saat jokaisesta niistä hyvin monimutkainen salasana. Voit kirjoittaa syntyy salasanat kolmen hiiren klikkauksella tai kopioi ja liitä. Käytä näytön näppäimistön ja symbolit lisää turvallisuutta. Kulkee USB-näppäintä ja suorita tämä muista PC, jossa Windows.    Yksityisyyden Drive - Secure Sensitive Data & yksityisyyden suojaamiseksi! Yksityisyys Drive on-the-fly salaus ohjelmisto lukita, piilottaa ja salata kaikenlaisia kuvia, videoita, asiakirjoja, tiedostoja ja kansioita, salasana suojaa arkaluonteisia tietoja luvattomalta käytöltä.
       
  Rohos Mini Drive suojata USB-muistitikun salasanan tekemällä piilotettu ja salattu osio USB-muistitikku muisti. Jos sinulla on useita yksityisiä tiedostoja USB ja haluavat pitää ne salassa, voit suojata ne salasanalla ja vahva salaus Rohos Mini Drive. Lisäksi se tarjoaa kannettava salauksen työkalu toimimaan salattu osio tahansa PC.   GnuPG- on täydellinen ja vapaa toteuttaminen OpenPGP- standardin määritelty RFC4880 (tunnetaan myös nimellä PGP). GnuPG mahdollistaa salata ja allekirjoittaa tietosi ja viestintä, on tarjolla monipuolinen avainhallintajärjestelmän sekä pääsyn moduulit kaikenlaisia julkisen avaimen hakemistoja. GnuPG, joka tunnetaan myös GPG, on komentorivi työkalu, jonka ominaisuudet helppo integroida muihin sovelluksiin.
       
  WiFi Protector on sovellus, joka turvaa langattoman verkkoyhteyden avulla VPN (Virtual Private Network), perustamisesta suora ja salatun yhteyden tietokoneen ja Internetin ree latauksena.   SumRando surffata anonyymisti Salaa Internet-liikennettä ja pysäyttää hakkerit, rikolliset, ja kukaan muu näkemästä, mitä teet verkossa. Vaihda maa id Vaihda palvelimen sijainti yhteyden mistä tahansa maasta haluat. Selaa turvallisesti käyttää pisimmällä turvatoimet varmistaa, että kaikki et on turvallista.
       
  OpenSSL Project on yhteinen pyrkimys kehittää vankka, kaupallisia-luokan, monipuolinen, ja Open Source Toolkit täytäntöönpanosta Secure Sockets Layer (SSL v2 / v3) ja Transport Layer Security (TLS) protokollia sekä koko vahvuus yleistä tarkoitus salakirjoitus kirjasto. Hanketta hallinnoi maailmanlaajuista vapaaehtoisten yhteisöä, joka käyttää Internetiä kommunikoida, suunnitella ja kehittää OpenSSL Toolkit ja siihen liittyvät asiakirjat.    ZenMate Internet Security Salaa kaikki Olitpa kotona, matkoilla, tai käyttämällä julkista WiFi-verkkoon - ZenMate salaa ja suojaa yhteys. Se suojaa internetin yksityisyyttä selaamisen. Ei seuranta, Salakuuntelu tai mitään mahdollisuutta vaarantaa tietosi. Yksinkertaisesti internet security parhaimmillaan selaimen (Chrome, Firefox, Opera) ja mobiililaitteiden (Android ja iOS)! Avaa suosikki sisältöä ja käyttää minkä tahansa verkkosivuilla!
       
  Mikä on Tor ? Tor on vapaa ohjelmisto ja avoin verkosto, joka auttaa vastustamaan liikenteen analysointi, muoto verkon valvonta, joka loukkaa henkilökohtaista vapautta ja yksityisyyttä lataa, liikesalaisuuksia ja -suhteita ja valtion turvallisuutta. Miksi Nimettömyys Matters. Tor suojaa sinua pomppimalla viestinnän ympärille jaettu tiedotuspisteverkon hoitaa vapaaehtoisia ympäri maailmaa: se estää joku katsella internet-yhteyden oppimisen mitä sivustojen, ja se estää sivustojen oppimisen fyysistä sijaintiasi.    

 

 

ilmainen ohjelma