ilmainen ohjelma

 
     
 

  Scanner ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  VueScan® skanneriohjelmisto VueScan on sovellus Windows, Mac OS X ja Linux, joka korvaa ohjelmiston mukana skannerin. Lataa VueScan tänään nähdä, miksi 10 miljoonaa ihmistä on käyttänyt sitä saada kaiken irti heidän skanneri.   FreeOCR on työkalu Windowsille, jonka avulla voit skannata asiakirjan ja muuntaa sen muokattavaksi tekstiksi lataa. Muista päivän tarvitse kirjoittaa ulos tekstin sanatarkasti, jos sinulla on ollut käsin pois koulusta tai työstä, joka ei ollut lähetetty sähköisesti? Mikä kipu. Onneksi on olemassa joitakin ohjelmia, jotka ovat olemassa nyt, että voi tehdä työtä yksinkertaisempi. FreeOCR on yksi niistä.
       
  NAPS2 on skannaus sovellus, joka keskittyy yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys. Skannaa asiakirjoja WIA ja TWAIN-yhteensopiva skannerit, järjestää sivua kuin haluat ja tallentaa ne PDF, TIFF, JPEG, PNG, ja muita tiedostomuotoja. Vaatii .NET Framework 4.0 tai uudempi.   Kopiokoneen Got skanneri ja tulostin? Miksi ei yhdistää kaksi osaksi kopiokoneen? Sinun ei enää tarvitse todellisia valokuva kopiokoneen, jos sinulla on Savuton. Näin se menee: aseta asiakirjan skannerin, aloita Savuton ja paina sen Copy -painiketta. Hetken kuluttua tulostin tuottaa kopion asiakirjasta. Siinä kaikki. Ei vaikea asetukset tehdä, se on hyvin käyttäjäystävällinen.
       
  CloudScan on täysin ilmainen skannaussovellus. Se tarjoaa uuden, helpon tavan skannata asiakirjoja, kuvia tai valokuvia ja tallentaa ne mulitpage PDF-tiedostoja. Cloud voidaan menestyksekkäästi käyttää yhdellä tietokoneella. Yksinkertainen, ystävällinen käyttöliittymä antaa tuloksia sekunnissa. Jos sinulla on useampi kuin yksi tietokone (kodin tai toimiston verkkoon), saat mullistava lähestymistapa skannaus: vain asentaa SharedScanner komponentti yhteen tietokoneeseen, ja voit jakaa skannerin ja käyttää sitä lähes minkä tahansa muun tietokoneen tai laitteen ilman asennusta. Vain tavallinen web-selain tarvitaan.   Vapaa-skannaus PDF Mikä tahansa ohjelma, joka voi helpottaa elämääsi tulisi testata hyvänsä. Meidän skannaus PDF-ohjelmisto auttaa sinua saamaan parhaat tulokset skannaus ja tallentaa useita vaiheita matkan varrella.
       
  CamScanner -Phone PDF Creator Mobile Scanner Käytä puhelimen kameralla skannata kuitit, muistiinpanoja, laskut, valkotaulu keskusteluja, käyntikortteja, todistuksia, jne.   PaperScan Scanner ohjelmiston avulla käyttäjät voivat hyödyntää ilmaiseksi eduista universaali skannaus jälkikäsittelyä valmiuksia työkalu. Rajoitettu erä TWAIN & WIA skannaus / tuonti (10 sivua). Tallenna yhden sivun PDF /, TIFF, JPEG, JPEG 2000, PNG, JBIG2, WebP. Post Kuvankäsittely: väri säätö, väriavaruus muuntaminen, vaikutukset, suodattimet, sato ja lisää ... PDF Salaustuki (Luku ja kirjoitus).

 

 

ilmainen ohjelma