ilmainen ohjelma

 
     
 

  Server seuranta ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Monit on pieni Open Source apuohjelma hallinnasta ja valvonnasta Unix-järjestelmät. Monit tekee automaattinen huolto ja korjaus ja voivat suorittaa mielekkäitä syy toimia virhetilanteissa.   Hermosolmu on skaalautuva hajautettu valvontajärjestelmä suurteholaskennan järjestelmiä, kuten klustereita ja Ristikot. Se perustuu hierarkkiseen suunnitteluun suunnattu liittojen klustereita. Se hyödyntää laajalti käytetty tekniikoita, kuten XML tietojen edustus, XDR kompakti, kannettava tiedonsiirron ja RRDtool datan tallentamista ja visualisointi. Se käyttää huolellisesti suunniteltu tietorakenteiden ja algoritmien, saavutetaan hyvin alhaiset per-solmu yleiskustannukset ja korkea samanaikaisuuden.
       
  Munin on verkottunut resurssi seurannan väline, joka auttaa analysoimaan resurssi trendejä ja "mitä juuri tapahtui tappaa toimintaamme?" ongelmia. Se on suunniteltu erittäin plug and play. Oletusasennuksessa tarjoaa paljon kuvaajia lähes ilman työtä. Munin seurannan väline tutkimukset kaikkien tietokoneiden ja muistaa, mitä se näki. Siinä esitellään kaikki tiedot graafeina kautta web-käyttöliittymän.   Kaktukset on täydellinen verkko piirtäminen ratkaisu suunniteltu valjastaa RRDTool n tallennus ja piirtäminen toiminnallisuus. Kaktukset tarjoaa nopean Poller, kehittynyt kuvaaja mallittavaa useita tiedonkeruu menetelmiä, ja käyttäjien hallinta on tarjolla kättelyssä. Kaikki tämä on kääritty intuitiivinen, helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa on järkeä LAN-kokoinen laitteistot jopa monimutkaisia verkostoja satoja laitteita.
       
  Nagios on alan standardi Vuonna Infrapalvelut Valvonta saavuttaa hetkessä tietoisuus IT-infrastruktuurin ongelmia, joten seisokkeja ei vaikuta haitallisesti yrityksesi. Nagios tarjoaa täydellisen valvonta ja hälytys palvelinten, kytkimet, sovelluksia ja palveluita. Valvo koko IT-infrastruktuurin Spot ongelmat ennen niiden tapahtumista tietää heti, kun ongelmia ilmenee Jaa tiedoilla sidosryhmien Tunnista tietoturvaloukkausten budjetin ja suunnitelman se päivittää vähentää seisokkeja ja liiketoiminnan tappiot   Zabbix Ominaisuudet Monitor Everything Everything sisällä verkko voidaan seurata: suorituskyvyn ja saatavuuden palvelimet, Web-sovellukset, tietokannat, verkostoituminen laitteet ja enemmän. Enterprise Ready Zabbix on suunniteltu tukemaan pienten ja suurten ympäristöjen vaatimukset liiketoiminnan 24x7 saatavuus. True Open Source ohjelmistoja Suorituskyvyn valvonta Agents kaikille alustoille Agent-seurantateknologiaa saatavuus ja SLA raportointi kerääminen tietoja Ison kuvaajia ja verkon kartat

 

       
       

 

 

ilmainen ohjelma