ilmainen ohjelma

 
     
 

  Shakki ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Arena on ilmainen graafinen käyttöliittymä (GUI) shakki. Arena auttaa sinua analysoimaan ja pelejä sekä testaus shakki moottoreita. Se toimii Windows XP tai uudempi tai Linux ja viini 1.0 tai uudempi. Arena on yhteensopiva Winboard protokollan I, II ja UCI protokollaa I, II. Lisäksi yhteensopiva Chess960, DGT elektroniset shakkilauta & DGT kello XP, NoVAG sitriini, Autoplayer, ICS (shakki palvelimet) ja paljon muuta.   Lucas Shakki Ohjelmassa on 21 moottoreita valmis pelaamaan alusta alkaen, ja hyvin eri tasoilla, 1300-3000 Elo. Sinulla on laaja luettelo koulutuksia, joiden kanssa yrittää parantaa shakki: Lucas Shakki on useita kilpailuja, ja kaksi heistä voi julkaista tulokset.
       
  Shane Shakki Information Database on voimakas Shakki Toolkit, jolla voi luoda valtavia tietokantoja, juosta shakki moottoreita, ja pelata casual-pelejä vastaan tietokoneen tai verkossa Free Internet Chess Server. Se oli alun perin kirjoitettu Shane Hudson, ja on saanut vahvaa tukea Pascal Georges ja muut.   Tarrasch on yksinkertainen atk shakki työpöytään. Käytä sitä pelata tietokonetta vastaan, analysoida kantoja, luoda ja muokata shakki asiakirjoja. Tarrasch on tarkoitus olla yksinkertaisempi kuin mikään muu shakki GUI käyttää. Tarrasch ei rajoittaa vapautta. Siirrä kappaletta ympäri aluksella, setup tahansa asennossa, aloittaa pelaamisen vastaan moottori valintasi joko väri mistä tahansa milloin tahansa. Muuttaa kellon asetuksia milloin tahansa, mennä eteenpäin, anna itsellesi mukavaa aikaa haitta vastaan moottori! Voit jopa asettaa kellot näkyä ja käynnissä, kun et pelaa moottori, että tapa GUI toimii yksinkertainen aluksella, miesten ja kellot peli vastaan oikean ihmisen vastustaja.
       
  Ilmainen Chess 2.0 nyt saatavilla ilmaiseksi ladata! Älä missaa uusia ominaisuuksia: Korkealaatuinen grafiikka Multicore prosessorit tukevat Parannettu avaaminen    CHESS 2012 FOR WINDOWS 8/7 / Vista / XP Classic lautapeli tietokonetta vastaan moderni käyttöliittymä ja intuitiivinen valvontaa lataa. Vaikeuksissa asetukset jokaisen taitotason ovat saatavilla. Sovellus on yhteensopiva Windows 8, 7, Vista ja XP; sekä 32-bittinen ja 64-bittiset versiot. Shakki 2012 tulee kaksi versiota. Free Edition on maksuton ja tarjoaa perustoiminnot. Pro Edition on enemmän ominaisuuksia ja vaatii osto sarjanumero.
       
  Arasan on shakki ohjelma Windows, Linux ja Mac OS lataa. Uusin versio on Arasan 17,4, julkaistiin lokakuussa 2014. Arasan on sekä natiivi käyttöliittymä (vain Windows) ja konsoli-pohjainen shakki moottori käytettäväksi Winboard tai xboard. Arasan toimii myös Arena, toinen ilmainen shakki käyttöliittymä, ja UCI-yhteensopivat ohjelmat, kuten Fritz ja Chessbase. Arasan sisältää aukon "kirja", jossa on yli 500000 liikkuu.   Brutal Chess ominaisuuksia täynnä 3D-grafiikka, kehittynyt hiukkanen moottori, ja useat eri älykäs AI innoittamana kerran suosittu "Battle Chess" vapauttaa Vuorovaikutus noin 1988.
       
 

ilmainen ohjelma