ilmainen ohjelma

 
     
 

    Stage valosuunnittelu visualisointiohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Martin ShowDesigner 6 on paras reaaliaikaisen 3D Visualizer markkinoilla. Sen hiljattain suunniteltu 3D-moottori tarjoaa fotorealistisia renderöinti reaaliaikaisesti käyttäen uusinta DirectX tekniikkaa. On MSD 6: n käyttäjäystävällinen aikajanaohjausta voit luoda monimutkaisia esityksiä kuten valaistus, video, animoitu maisemia, kameran liikettä ja animoituja savu vaikutuksia.   MagicQ tukee yhteyden Visualisointi ohjelmistopaketteja kuten WYSIWYG, Capture, ESP Vision, Martin Näytä Suunnittelija ja Light Converse. Jokainen visualisointi koostuu 48 Dimmerkanavan mukaan lukien profiilit ja par tölkit ja sitten jotkut liikkuvat kohdevalo ja jotkut liikkuvat pestä valot Valitun valmistaja. Robe Liikkuvat valot Visualisointi Clay Paky Liikkuvat valot Visualisointi Martin / Coemar Liikkuvat valot Visualisointi VarilLite Liikkuvat valot visualisointi
       
  Easy View 3D voidaan käyttää erillisenä offline esitystilan liitettäviksi DMX IN liitäntä ja DMX työpöytä (katso magic 3D Helppo Katso lisätietoja sivulta). Ohjelmisto on myös kytköksissä kaikkien valaistuksen ohjaus ohjelmistopaketteja missä se liittyy sisäisesti.   Capture Argo Valosuunnittelu ja visualisointi ohjelmistot Säästä aikaa valaistuksen suunnittelu, dokumentointi ja visualisointi ohjelmisto, joka on sekä helppo oppia ja palkitsevaa käyttää! Capture on Windowsin ja Mac OS X, jonka avulla voit työskennellä valaistus, video, liikkuvat maisemat, laserit ja vesisuihkua.
       
  LightConverse ohjelmisto tarjoaa reaaliaikaisen, valokuva-realistinen 3D visualisointi tahansa show. Ominaisuuksiin kuuluu realistisen näköisiä kalusteet, fotometriset säteitä ja gobo visualisointi, telineeseen rakentaja videotulojen animoituja esineitä, animoitu sumu, muokattavissa 3D kirjastot. Ohjelmistopäivitykset ovat maksuttomia elämän. Realismi ja nopeus ovat alan parhaiden.   Vision Pro -ohjelmisto on teknisesti edistynein valaistus valmiiksi visualisointiohjelmisto saatavilla planeetalla. Kaikki valaistus hanke hyötyy Vision Pro reaaliaikaisen valmiudet, joiden valaistus suunnittelija tarvittavat välineet esiohjelmointiin näyttelyssä ennen saapumistaan tapahtumapaikalle. Tämä prosessi vähentää stressiä, paikan päällä ajan, ja tuotantokustannukset taas luovuuden.
       
 

ilmainen ohjelma