ilmainen ohjelma

 
     
 

  Taulukot ohjelmisto ilmaiseksi download

       
       
       
       
  OpenOffice Yhteensopiva muiden suurten toimisto-ohjelmistoista, Apache OpenOffice on ilmainen ladata, käyttää ja jakaa. Apache OpenOffice? Writer tekstinkäsittelyohjelma voit käyttää mitä tahansa kirjoitat nopeasti kirjeen tuottamaan kokonaisen kirjan. Calc tehokas taulukkolaskenta kaikki työkalut sinun täytyy laskea, analysoida ja esittää tietosi numerojärjestyksessä raportteja tai vilkas grafiikkaa. Impress nopein ja tehokkain tapa luoda tehokas multimedia esityksiä. Draw voit valmistaa kaikkea yksinkertaisista kaaviot dynaamisia 3D piirroksia. Base voit muokata tietokantoja saumattomasti. Luo ja muokata taulukoita, lomakkeita, kyselyjä ja raportteja, kaikki sisällä Apache OpenOffice. Math voit luoda matemaattisia yhtälöitä graafisen käyttöliittymän tai suoraan kirjoittamalla kaavoja osaksi kaavaeditori.   LibreOffice on tehokas toimisto-ohjelmisto; sen selkeä käyttöliittymä ja tehokkaita työkaluja voit vapauttaa luovuutesi ja kasvattaa tuottavuutta. LibreOffice upottaa useita sovelluksia, jotka tekevät siitä tehokkain Free & Open Source Office markkinoilla: Writer, tekstinkäsittely, Calc, taulukkolaskentaohjelma, Impress, esityksen moottori, Draw, meidän piirustus ja Vuokaavion sovellus, Base, meidän tietokanta ja tietokanta frontend, ja Math muokkausta matematiikka.
       
  Kuninkuus Office katsella, muokata ja luoda asiakirjoja yhteensopiva Microsoft Office. maailman suosituin cross-platform Office tukee iOS, Android, sekä Windows ja Linux PC. Sisältää esittely, Writer ja taulukot täysin yhteensopiva Microsoft PowerPoint, Word ja Excel Tukee DOC, XLS, PPT, TXT, PDF ja enemmän.  

FreeOffice Windows ja Linux, SoftMaker Office Mobile for Android. TextMaker Word-yhteensopiva tekstinkäsittelyohjelma, jolla voit luoda teräviä, ammatillinen ulkoasuja helposti FreeOffice PlanMaker Excel-yhteensopiva taulukkolaskentaohjelma, jolla voit murskata numeroita ja esittää tulokset henkeäsalpaava kaavioita. Esitykset PowerPoint-yhteensopiva esitys-grafiikka-ohjelmisto, joka tekee luoda upeita esityksiä helppoa.

       
  SSuite Toimisto SoftwareFree Software Pure Visual Yksinkertaisuus ™ Free Software ja Office teidän näppi, loistava ja erinomainen ilmainen Office ja kannettavat ohjelmisto, Office Word Processing ilmainen taulukkolaskenta ja henkilökohtainen tietokanta työkaluja, henkilökohtainen tietokanta työkaluja, Instant LAN kuvapuhelin ja jutteleminen työkaluja vain löytää paras toimisto-ohjelmisto Internetissä täällä, henkilökohtainen rahoittaa ja yritysten laskutukseen apps.   Google Docs Luo ja jaa työsi verkossa ja käyttää asiakirjoja mistä tahansa. Hallitse asiakirjoja, laskentataulukoita, esityksiä, tutkimuksia
       
  AbiWord on nopeasti tulossa uusinta Word Processor, jossa on paljon ominaisuuksia hyödyllinen päivittäisessä työssä, henkilökohtaisia tarpeita, tai vain vanhaa kunnon kirjoittamalla hauskaa. Tämä kiertue antaa sinulle vilkaista joihinkin AbiWordissa kohokohdista. Cross Platform Multi Platform Nauti suosikki Word Processor on käyttöjärjestelmän haluat käyttää - oli se Windows, Linux, QNX, FreeBSD tai Solaris. AbiWord osaa lukea ja kirjoittaa kaikki alan standardi asiakirjatyyppien, kuten OpenOffice.org-asiakirjat, Microsoft Word-asiakirjoja, WordPerfect-asiakirjojen, Rich Text Format asiakirjoja, HTML-sivuja ja paljon muuta.

 

   
 

ilmainen ohjelma