ilmainen ohjelma

 
     
 

  Tiedostojen siirto lataa

       
       
       
       
  File Transfer voit liittää ystävillesi "tietokoneen, ja siirtää nopea ja turvallinen tahansa tiedoston tai kansion. Se käyttää suoraa P2P-yhteyden, että varmistetaan mahdollisimman nopeita siirtonopeus tietokoneiden välillä. Extended NAT kulkea protokollan (IPv6 Teredo), se pystyy suoraan kytkeä jopa taakse NAT ja palomuurit.   Ilmainen FTP on suunniteltu tehokas ja käyttäjäystävällinen. Yhdistä palvelimeen kanssa napin painalluksella, ja sitten ladata tiedostoja vetämällä ja pudottamalla ne palvelimen tai tietokoneen. (Vielä enemmän tehoa ja joustavuutta, tutustu Direct FTP.)
       
  FileZilla Client on nopea ja luotettava cross-platform FTP, FTP ja SFTP asiakasohjelma, jossa on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia ja intuitiivinen graafinen käyttöliittymä. Ominaisuudet Muun muassa ominaisuuksia FileZilla ovat seuraavat: Helppo käyttää Tukee FTP, FTP over SSL / TLS (FTP) ja SFTP (SFTP) Cross-platform. Toimii Windows, Linux, * BSD, Mac OS X ja IPv6-tuki Saatavilla useilla eri kielillä Tukee jatkaa ja siirtää suuria tiedostoja> 4GB välilehtien käyttöliittymä Tehokas Site Manager ja siirtojonoon   CC File Transfer on ilmainen web-pohjainen tiedostojen siirto-ohjelmisto on rakennettu ihmisille, jotka tarvitsevat siirtää tiedostoja PC PC säännöllisesti. Se auttaa sinua jakaa tiedostoja, valokuvia, musiikkia ja videoita ystäviesi kanssa. Tämä tiedostojen siirto-ohjelma Helpottaa FTP ja rajoitukset sähköposti tiedostojen siirto erityisesti suuria tiedostoja siirretään. Yksinkertainen käyttöliittymä tekee tiedostojen siirtoon yhtä helppoa kuin vetämällä ja pudottamalla tiedostoja. Se voi siirtää tiedostoja Internetissä tai LAN / kotiverkon jopa siirtää tiedostoja Windowsista Linuxiin / Mac OS.
       
  Kansiosiirron voi siirtää tiedostoja ja kansioita useissa tietokoneissa yli lähiverkossa tai Internet / Intranet. Voit myös jakaa tietokoneen tiedostot ja kansiot antaa muiden verkon käyttäjien ladata milloin tahansa.   Jaa suuria tiedostoja Miksi käyttää Sync? BitTorrent Sync mahdollistaa luovat ammattilaiset keskittyä työhönsä murehtimatta tiedostokoko rajoja ja hidas kaistanleveys nopeuksilla. Videot, valokuvat ja asiakirjat kaikenkokoisia voidaan jakaa nopeasti ja helposti asiakkaiden ja yhteistyökumppaneita. Lähetä suuria tiedostoja, synkronoida työnkulkua ja yhteistyötä muiden kanssa käyttäen BitTorrent Sync. Ei kuormanrajoitusta tai kokorajoituksia Pidä asiakkaasi ja yhteistyökumppanit ajan tasalla Sync.
       

 

 

ilmainen ohjelma