ilmainen ohjelma

 
     
 

  Tiedostonhallintaohjelmisto lataa

       
       
       
       
  FreeCommander on helppo käyttää vaihtoehto Windowsin tiedostonhallinta. Ohjelma auttaa sinua päivittäisen työn Windowsissa. Täältä löydät kaikki tarvittavat toiminnot hallita tietoja varastossa. Voit ottaa FreeCommander tahansa - kopioi asennus hakemistoon CD tai USB-muistitikku - ja voit evenwork kanssa tämän ohjelman ulkomaisen tietokoneella.   Unreal Commander on ilmainen tiedostojen johtaja Windows® XP / Vista / 7/8.
       
  Nomad on tehokas tiedostojen manager kirjoitettu Delphi kielellä. Kaksi paneelinäkymään. Jokainen paneeli voi näyttää tiedostoja, kansio puu, ja nopea tiedostojen esikatselu tai ajaa tiedot. Erittäin tehokas tiedostojen suodatus. Hae kyky löytää tiedoston mukaan monia sääntöjä (mukaan lukien kahtena löytää), kyky tallentaa hakea myöhempää käyttöä varten. Kierteitetyt tiedosto toimintaa. Kaikki tiedostotoimintoja (kopioida, poistaa, siirtää, jne) suoritetaan erillisissä kierteet ja eivät estä sinua työskennellä ohjelman. Tämä ominaisuus on toteutettu hyvin ensimmäisen version, ja kun se vapautetaan Nomad oli ensimmäinen tiedosto johtaja, joka on niin kierteinen design! Arkisto avaamisesta, etsiä ja kansio sivuliikkeen myös toteutetaan erillisissä kierteet, joten voit aina lopettaa, kun he ottivat liikaa aikaa. Kopioi tiedostojen suodatus ja ryhmä uudelleennimeäminen (pitkälle räätälöityjen).   Multi Commander on monen välilehtiä file manager, joka on vaihtoehto Windowsin Explorer. Se on kaikki standardin ominaisuuksia, kuten tiedostonhallinta on kuten kopioida, siirtää, nimetä uudelleen, näkymä. Auto-Purkaminen, Auto-lajittelu, Selaa pakattujen, rekisterin ja FTP, Etsi tiedosto, tarkastella tiedostoja ja kuvia ja Scripting tukea voit automatisoida monia tehtävän
       
  Ilmainen Internet Download Manager on tehokas ja täysin ilmainen Download Manager, Internet Accelerator ja tiedostojen hallinta järjestelmä. Se tukee HTTP, FTP, BitTorrent, Flash ja nopeuttaa latausnopeudet ja voi jatkaa keskeytyneitä siirtoja.   4shared on työpöydän sovellus, joka täydentää selainpohjainen tiedostojen säilytysjärjestelmä. Lataa tiedostoja kautta tämä app sitten käyttää niitä mistä tahansa tai jakaa niitä muiden kanssa ilmaiseksi. Jos etsit online-sovellus, klikkaa tästä! 4shared työpöydän on hyötyä etsivät aivan kuten web app, joten käyttäjät on täysin perehtynyt layout. Se käyttää myös melko standardi Windows-tyylinen ulkoasu, jossa on perinteinen tiedoston puu, joten se on helppo järjestää tiedostot.
       
  JDownloader on ilmainen, avoimen lähdekoodin Lataa hallintatyökalu valtava yhteisö kehittäjille, joka tekee lataaminen niin helppoa ja nopeaa kuin sen pitäisi olla. Käyttäjät voivat käynnistää ja pysäyttää ja keskeyttää lataamisen, asettaa kaistanleveys rajoituksia, auto-uute arkistot ja paljon muuta. Se helppo laajentaa kehys, joka voi säästää tunteja arvokasta aikaa joka päivä!   Ultracopier on ilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelmistojen lisensoitu GPL3 joka toimii korvaajana tiedostoja kopioida dialogit. Tärkeimmät ominaisuudet ovat: toisto / tauko, nopeudenrajoittimien, paikan virhe jatkaa, virhe / törmäyksen hallinta ... Tehokas ja hallita Ultracopier on nopeampi kuin useimmat oletuksena järjestelmän työkaluja. Se tarjoaa monia kehittyneitä ominaisuuksia, kuten: aloittaa / jatkaa kopiointi, nopeudenrajoittimien, etsiä kopiointiluetteloon .. Virhe ja törmäys managementError ja törmäys hallinta Ultracopier ennustaa sisäisiä ja ulkoisia virheitä. Se johtaa yksityiskohtaisia tietoja dialogit, joiden avulla voit poimia paras ratkaisu (esim. Korvaa aina, ylikirjoittaa jos uudempi, ...).
       
  iFunBox Classic mukana, voit silti hallita tiedostoja iDevice ilman karkaaminen tarvita. Tässä joitakin perusominaisuuksia: • Turvallinen IPA paketin asennuksen ja helpon pääsyn tiedostoihin ja resursseja App hiekkalaatikolla. Lue lisää • Käytä laitetta kannettavan USB-levyn kanssa hi-vaihteinen vaihteisto kuin 20MB / s iPhone ja iPad. • Tuonti ja vienti kappaleita, videoita, kuvia ja soittoääniä iFunBox nopeasti työkalupakin. App Installer & File Manager for iPhone, iPad ja iPod Touch   Android Manager on monipuolinen ohjelmisto käyttäjät voivat hallita Android sisältöä Windows PC tehokkaasti. Se mahdollistaa kaikki toiminnot yhden saattavat tarvita Android hallinnan alla näkyy. Varmuuskopiointi KAIKKI Android puhelimet tietokoneen vapaa-ajan nautintoa. Suorita käytännön Android SMS Assistant, voit massa kutoma ihmiset tietokoneella helposti; Vaivattomasti asentaa / poistaa, siirtää ja vienti apps ilman hässäkkää.
       

 

 

ilmainen ohjelma