ilmainen ohjelma

 
     
 

  Tilastollinen ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Ilmainen Tilastollinen Software Tämä sivu sisältää linkkejä ilmainen ohjelmistopaketteja, jonka voit ladata ja asentaa tietokoneeseen stand-alone (offline, ei-internet) computing. Ne on lueteltu alla, seuraavien yleisten otsikoiden:

 

  Vapaa SAS ohjelmisto käyttää tilastoja ja määrällisiä menetelmiä luokat eri aloilla: talous, psykologia ja muiden yhteiskuntatieteiden, tietojenkäsittelytiede, liiketoiminnan, terveydenhoidon / terveystieteiden, tekniikan, jne.
       
  OpenStat - yleinen tilastot paketti kaikissa Windows-versioissa (myös Win 7 ja Win 8) ja Linux-järjestelmien (alle Wine) kehittämä Bill Miller Iowa State U, jossa erittäin laaja tietojen manipuloinnista ja analysointiin ja SPSS kaltainen käyttöliittymä. Bill on myös tarjonnut erinomaisen Käyttöohje kuin Adobe Acrobat-tiedosto. Joidenkin muita mielenkiintoisia ohjelmia ja asiakirjoja, tutustu Billin Sivuston ilmaiseksi.   Develve   tilastollinen ohjelmisto nopeasti ja helposti tulkintaa kokeelliset tiedot tieteen ja t & k teknisessä ympäristössä. Tämä tilastollinen paketti auttaa analysointi ja estää vääriä oletuksia ilmaiseksi. Lyhyesti se tekee tilastoja nopeammin ja helpommin, sopii vähemmän kokemusta käyttäjille, mutta kehittyneet tarpeeksi yhä vaativammille käyttäjille. Develve ei ole syvä piilotettu valikot, kaikki on suoraan saatavilla ja tulokset ovat suoraan näkyvissä, parantaa tuottavuutta. Esimerkiksi tulos kuvaajat ovat helposti vieritettäviä ja klikkaa kuvaajan isompi versio avautuu. Verrattaessa eri tietoaineistoja se on suoraan osoitettu, jos ero on keskimäärin ja vaihtelu on merkittävää ja jos otoskoko on riittävän suuri estämään vääriä oletuksia. Saat Koesuunnittelu Develve auttaa luomaan testi matriisi. Kun tekijä ei ole tasapainossa Develve havaitsee tämän.
       
  Salstat2 on tilastollinen paketti kirjoitettu Pythonilla ja suunniteltu loppukäyttäjän Se on graafinen käyttöliittymä ja se on skriptattavissa, se on monen käyttöjärjestelmän, se on graafinen järjestelmä periytyy matplotlib, Sen avulla voit käyttää eri kirjastoihin numpy - numeeristen laskelmia, myös voit olla vuorovaikutuksessa Microsoft Excel (R) käyttämällä com asiakas Windows (R) alusta ja lopuksi voit luoda omia dialogit käyttämällä interaktiivinen shell tai kirjoitus paneeli lataa.   SOFA Tilastot Open For All käyttäjäystävällinen, avoimen lähdekoodin tilastot, analysointi ja raportointi paketti
       

 

 

ilmainen ohjelma