ilmainen ohjelma

 
     
 

  Transkriptio ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Yksitoista AUTOMATIC puhelujen nauhoitus soitintaminen Skype VAATII ILMAINEN ÄÄNENTALLENNUS ja tunnustaminen plugin Skype 40 kielellä.   WikSpeak on foneettinen sanakirja, jonka avulla voidaan analysoida korrelaatio ääntämistä ja oikeinkirjoitus Englanti sanat ilmaiseksi. Se on pohjimmiltaan yksinkertainen ja nopea graafinen käyttöliittymä hakea joko Tarkekirjoitus (IPA) tai toistaa ääntä mistä tahansa Englanti sana välttää ärsyttävää prosessi lukemassa sanakirjoja. Tärkeimmät ominaisuudet ovat lyhenemisen selvittää ääntäminen peräisin Englanti sana perustuu oikeinkirjoituksen ja helpottaminen Tarkekirjoitus ymmärrystä.
       
  Speak viesti Free Home Edition tarjoaa erinomaiset ominaisuudet äänityksen. Uusi: post ääniviestin Facebookiin. Free Home Edition on ilmainen yksityiskäytössä! Jos haluat käyttää Puhu-A-Message in ammatillista tai kaupallista yhteydessä, hanki Professional Edition. Pääpiirteet Home Edition: Tallennus ja toisto ääniviestejä Lähetä ääni ja kuva viestejä sähköpostitse Muokkaa käyttäen kuvia, nahkojen tai äänitehosteita Lataa omaan Facebook seinään Puheentunnistus muuntaa ääniviestejä tekstiksi   Kuuntele N Kirjoita voidaan pelata ja puhtaaksi tavalliset WAV tai MP3 tallenteita ilmaiseksi. Kuuntele N Write on erityispiirteitä yksinkertaistaa transkriptio työtä voit hallita kautta avaimet (kun käytät sen integroitu tekstinkäsittely) ja aseta aika markkereita (kirjanmerkit). Lisäksi audiovirta automaattisesti rewinded muutaman sekunnin painamalla Stop-näppäintä. Kuuntele N Kirjoita voidaan pitää standardin ohjelma tahansa transkription koska sen semplicity käytön ja pieni koko. 
       
  With Dragon Mobile seur t voit lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä, postitse Facebook ja Twitter päivitykset, sähköpostit ja paljon muuta - kaikki hands-free - käyttäen Nuance uskomattoman tarkka äänentunnistusteknologiaa. Aseta muistutuksia, tehdä nimityksiä, ja etsiä internetin nostamatta sormea. Varaudu päivä ja kysyä sää tai tulevista tapaamisista. Ota Huomaavainen tila herätä avustajalle milloin tahansa, vaikka näyttö on lukittu. Luo oma äänijäljen joten avustaja on tarkkaavainen vain komentoja ja kukaan muu ja valitse ääni ja luoda nimi avustajalle.   Express Scribe jäljentäminen pehmo Jalka Pedal Hallittu Digital transkriptio Audio Player Express Scribe on ammattimainen soittimeen PC: lle tai Mac suunniteltu auttamaan transkription äänitallenteita. Kirjoituskone voi asentaa sen omalle koneelle ja ohjata äänentoistoa käyttäen transkriptio jalka pedaali tai näppäimistö ("kuuma" avaimet). Tämä puhtaaksi ohjelmisto tarjoaa myös arvokkaita ominaisuuksia konekirjoittajiksi myös vaihteleva nopeus toisto, monikanavainen ohjaus, videopelien, tiedostojen hallinta, ja enemmän. 
       
       

 

 

ilmainen ohjelma