ilmainen ohjelma

 
     
 

  Tuottavuus ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  OpenOffice Yhteensopiva muiden suurten toimisto-ohjelmistoista, Apache OpenOffice on ilmainen ladata, käyttää ja jakaa. Apache OpenOffice? Writer tekstinkäsittelyohjelma voit käyttää mitä tahansa kirjoitat nopeasti kirjeen tuottamaan kokonaisen kirjan. Calc tehokas taulukkolaskenta kaikki työkalut sinun täytyy laskea, analysoida ja esittää tietosi numerojärjestyksessä raportteja tai vilkas grafiikkaa. Impress nopein ja tehokkain tapa luoda tehokas multimedia esityksiä. Draw voit valmistaa kaikkea yksinkertaisista kaaviot dynaamisia 3D piirroksia. Base voit muokata tietokantoja saumattomasti. Luo ja muokata taulukoita, lomakkeita, kyselyjä ja raportteja, kaikki sisällä Apache OpenOffice. Math voit luoda matemaattisia yhtälöitä graafisen käyttöliittymän tai suoraan kirjoittamalla kaavoja osaksi kaavaeditori.   LibreOffice on tehokas toimisto-ohjelmisto; sen selkeä käyttöliittymä ja tehokkaita työkaluja voit vapauttaa luovuutesi ja kasvattaa tuottavuutta. LibreOffice upottaa useita sovelluksia, jotka tekevät siitä tehokkain Free & Open Source Office markkinoilla: Writer, tekstinkäsittely, Calc, taulukkolaskentaohjelma, Impress, esityksen moottori, Draw, meidän piirustus ja Vuokaavion sovellus, Base, meidän tietokanta ja tietokanta frontend, ja Math muokkausta matematiikka.
       
  Kuninkuus Office katsella, muokata ja luoda asiakirjoja yhteensopiva Microsoft Office. maailman suosituin cross-platform Office tukee iOS, Android, sekä Windows ja Linux PC. Sisältää esittely, Writer ja taulukot täysin yhteensopiva Microsoft PowerPoint, Word ja Excel Tukee DOC, XLS, PPT, TXT, PDF ja enemmän.  

FreeOffice Windows ja Linux, SoftMaker Office Mobile for Android. TextMaker Word-yhteensopiva tekstinkäsittelyohjelma, jolla voit luoda teräviä, ammatillinen ulkoasuja helposti FreeOffice PlanMaker Excel-yhteensopiva taulukkolaskentaohjelma, jolla voit murskata numeroita ja esittää tulokset henkeäsalpaava kaavioita. Esitykset PowerPoint-yhteensopiva esitys-grafiikka-ohjelmisto, joka tekee luoda upeita esityksiä helppoa.

       
  SSuite Toimisto SoftwareFree Software Pure Visual Yksinkertaisuus ™ Free Software ja Office teidän näppi, loistava ja erinomainen ilmainen Office ja kannettavat ohjelmisto, Office Word Processing ilmainen taulukkolaskenta ja henkilökohtainen tietokanta työkaluja, henkilökohtainen tietokanta työkaluja, Instant LAN kuvapuhelin ja jutteleminen työkaluja vain löytää paras toimisto-ohjelmisto Internetissä täällä, henkilökohtainen rahoittaa ja yritysten laskutukseen apps.   Google Docs Luo ja jaa työsi verkossa ja käyttää asiakirjoja mistä tahansa. Hallitse asiakirjoja, laskentataulukoita, esityksiä, tutkimuksia
       
  AbiWord on nopeasti tulossa uusinta Word Processor, jossa on paljon ominaisuuksia hyödyllinen päivittäisessä työssä, henkilökohtaisia tarpeita, tai vain vanhaa kunnon kirjoittamalla hauskaa. Tämä kiertue antaa sinulle vilkaista joihinkin AbiWordissa kohokohdista. Cross Platform Multi Platform Nauti suosikki Word Processor on käyttöjärjestelmän haluat käyttää - oli se Windows, Linux, QNX, FreeBSD tai Solaris. AbiWord osaa lukea ja kirjoittaa kaikki alan standardi asiakirjatyyppien, kuten OpenOffice.org-asiakirjat, Microsoft Word-asiakirjoja, WordPerfect-asiakirjojen, Rich Text Format asiakirjoja, HTML-sivuja ja paljon muuta.   GTD-Free on henkilökohtainen TODO / toiminta Manager innoittamana GTD (Getting Things Done®) menetelmä David Allen (ks David Allen & Co. virallisella sivustolla lisätietoja). GTD-Free yrittää olla yksinkertainen ja helppokäyttöinen hallintatyökalu. GTD-Free on ilmainen avoimen lähdekoodin ohjelmistoja. Käyttäjän muokattavissa luettelot luokat ensi toimia, ehkä / joskus toimia ja vertailuaineistoa. Tapahtumat järjestetään myös hankkeita, muistuttaa päivämäärät ja prioriteetti. Tickler näkymä toimia muistutuksen päivämäärä asetettu. Integroituminen system tray. Tulostus, tietojen vientiä PDF, HTML, XML.
       
  Evernote Sticky Notes voit pin tärkeitä Evernote toteaa työpöydälle! Muistiinpanot pysyä aina näkyvissä, jotta et unohda niitä ilmaiseksi.   Task Coach on yksinkertainen avoimen lähdekoodin todo johtaja seurata henkilökohtaisia tehtäviä ja todo luettelot. Se on suunniteltu komposiitti tehtäviä, ja tarjoaa myös vaivaa seuranta, luokat, muistiinpanot ja enemmän.
       
  Metalogic Rahoitus Explorer On helppokäyttöinen henkilökohtainen rahoittaa ohjelmisto, joka pakkaa tarpeeksi ominaisuuksia niille meistä, jotka eivät tarvitse ylikuormitus ominaisuuksia, suuret kaupalliset paketit tarjoavat. Se on pieni mutta tehokas. Tuo liiketapahtumat: Lataa ne pankista ja tuoda ne suoraan MLFE. Ei tarvitse itse kirjoittaa niitä. Tämä säästää aikaa ja välttää virheitä. Kaikki suosittuja formaatteja tuetaan: Microsoft Money (OFX) ja Intuit Quicken (sekä QFX ja QIF). Budjetointi: Aseta joitakin taloudellisia tavoitteita ja anna meidän budjetin ominaisuus auttaa sinua saavuttamaan ne. Samalla saat hienon kontrollin menoja. By kiinni budjetti voit saavuttaa tavoitteesi nopeammin, onko se maksaa velkasi tai säästää jotain. Tilit: Tukee useita tilejä lukien pankki, käteisellä, luotto, jne. Selviää rajattomasti niitä. Stock seuranta: Pidä kirjaa varastot. Nykyinen pörssikurssit voidaan ladata web hiiren napsautuksella.   Kaavio Designer Simple vektorigrafiikan editori luoda vuokaaviot, UML luokkamallien, piirroksia ja diaesityksiä. Ominaisuudet Muokattavat malliobjekti paletti. Oikoluku (katso alla noin sanakirjat). Tuonti / vienti WMF, EMF, BMP, JPEG, PNG, MN, ICO, GIF ja PCX kuvia. Slide Show katsoja. Yksinkertainen kaavio piirturi piirtää matemaattisia lausekkeita.

Stickies on PC-ohjelma, kirjoitin yrittää leikata määrä keltainen muistiinpanoja olin lähdössä kiinni minun seurata. Se on tietokoneistettu versio näiden muistiinpanoja.

Tiny USB Office korvaa entisen FloppyOffice paketti, on parannettu versio pieni, kannettava tuottavuus ohjelmistopaketti, joka tarjoaa kokoelma ainutlaatuinen itsenäinen vapaa sovellukset. Jos löydät itsesi työskennellyt eri koneilla ja kuten ajatus ottaa kannettava ohjelmisto, jonka voit käyttää huolettoman miltä tahansa tietokoneelta, niin tämä on paketti sinulle.

 

ilmainen ohjelma