ilmainen ohjelma

 
     
 

  Välityspalvelin ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Anon Proxy Server Nimetön välityspalvelinta. Tukee http, https, sukat. Voidaan käyttää tavallisena proxy tai p2p anonyymi proxy. Web-pohjainen vedä ja pudota pääsy kokoonpano. Toimii Windows, Linux. IE, Firefox, jne   WinGaten Proxy Server on hienostunut integroitu Internet-yhdyskäytävän ja Communications Server on suunniteltu täyttämään valvontaa, turvallisuutta ja viestinnän nykypäivän yrityksille. Lisäksi kattava valikoima ominaisuuksia, WinGaten välityspalvelimen lisenssi vaihtoehtoja tarjota sinulle joustavuutta vastaamaan tarpeitasi budjettiin, onko sinun täytyy hallita yrityksen, pienen yrityksen tai kotiverkon.
       
  Freeproxy Internet Suite   välityspalvelimen tuki HTTP, SMTP, POP, FTP HTTP, TCP tunnelointi, NNTP ja SOCKS5   Spotflux on paras tapa suojata ja parantaa Internet-yhteys. Se suorittaa miljoonia pilviperustaisen reaaliaikainen laskelmat, salaa ja pakkaa mobiili Internet-liikennettä. Spotflux toimii kaikissa laitteissasi.
       
  TunnelBear haluaa tuoda hyötyjä VPN kaikille meidän uskomattoman yksinkertaisia sovelluksia PC, Mac, iOS ja Android-laitteisiin. Selaa yksityisesti Suojaa tietosi ja piilottaa IP-osoitteen takana karhu. Koe Internet kuin jos olet toisessa maassa TunnelBear voi "tunneli" ympäri sensuuria ja estetty sivustot toiseen maahan valitsemaltasi. Zap kammottava seurantoja lohko verkkosivuilla seurantoja (mainoksia, analytiikka, skriptit, sosiaalinen painikkeet), joissa kaikki sinulle ja perheellesi tehdä verkossa. TunnelBear on todella, todella yksinkertainen Käytössä. Pois. Käytössä. Pois. Saat ajatus. Lataa ilmainen TunnelBear tänään ja nauttia avoin ja rajoittamaton Internet.    Proxy Onko sinulla useita koneita verkossa, mutta vain yksi yhteys Internetiin? Toivotan teille voisi selata netto muita koneita, kuten voit koneesta, joka on liitetty? Sitten mitä etsit kutsutaan välityspalvelinta, ja AnalogX on juuri mitä haluat. AnalogX Proxy on pieni ja yksinkertainen palvelimella, jonka avulla kaikki muut koneen lähiverkossa reitittämään sen pyynnöt läpi keskeinen kone. Mitä tämä tarkoittaa Englanti? Yksinkertainen, ajaa Proxy koneen kanssa internet-yhteyden, määritä muita koneita käyttää välityspalvelinta (se on hyvin helppoa, siellä on yksityiskohtainen kuvaus readme), ja voila! Olet surffailuun muista laitetta verkossa!
       
      iProxyEver.com Tietosuoja ja turvallisuus on meille tärkeää saada absoluuttista turvallisuutta ja nimettömyys. Suojaudu verkon surveilance ja liikenteen analysointi.
       

 

 

ilmainen ohjelma