ilmainen ohjelma

 
     
 

  Valkotaulu ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Open-Sankoren on multiplatform, avoimen lähdekoodin ohjelma, joka on yhteensopiva kaikenlaisia vuorovaikutteisia laitteisto. Se on myös käännetty useille kielille. Sen valikoima työkaluja on sovitettu kaikille käyttäjille: aloittelijoista kokeneisiin. Koreografian opetussisältöjen Aseta tahansa asiakirjan (tekstin, kuvien, flash-animaatioita, videoita) pääsyn web resursseja poistumatta avoimen Sankoren käyttämällä apps Kommentoi sisältöä Näytä olennainen osa opetusta viesti Jaa asiakirjoja yksinkertaisesti.   NetPen on ilmaisohjelma valkotaulu useita ihmiset voivat helposti hyödyntää ja käsitellä samanaikaisesti verkon yli. Myös ominaisuuksia opettajille kuten luokan äänestämisestä, ja johtava / luokittelu testit (katso videot lisätietoja).
       
  Hahmottele ylös ideoita ja tehdä muistiinpanoja seuraavan projektin yhdessä paikassa: Desktop Valkotaulu . Sepustus alas suunnittelu asettelujen ja vertailla värimalleja, luoda tarinoita projektin grafiikkaa ja tekstiä ruudulla, luoda animoituja sarjakuvia, lievittää mielen ja harjoitella piirustus taitoja - Visualisointi on avain luova mieli! Yhdistelmä piirustus hiirellä (tai digitizer) ja kirjoittamalla näppäimistöllä samassa yhteydessä tekee Desktop Valkotaulu ainutlaatuinen työkalu luovan ajattelevia. Desktop Valkotaulu voidaan jopa käyttää opetustarkoituksiin vaihtoehtona Power Point ™ piirustus-over-kuvan valmiuksia jne Desktop Valkotaulu v1.3 on ilmainen kuten olutta!   Web Valkotaulu on touch-ystävällinen verkossa valkotaulu sovellus, jonka avulla voit käyttää tietokonetta, tabletti tai älypuhelin helposti piirtää luonnoksia, yhteistyötä muiden kanssa ja jakaa ne muiden kanssa. Touch. Piirrä. Jaa. Toimii kaikissa nykyaikaisissa selaimissa, ei asennusta tarvita.
       
  Coccinella on ilmainen ja avoimen lähdekoodin cross-platform viestintävälineenä kanssa sisäänrakennettu valkotaulu varten parantaa yhteistyötä muiden ihmisten kanssa. Kommunikoi Valkotaulu Sketch selittämään sanasi. Tee yhteistyötä kaaviot. Anna matemaattisia kaavoja kuin paperilla. Piirrä yhdessä hauskaa. Sinä päätät, miten visuaalisesti kommunikoida.   sketchlot.com web taululle kouluille. Luo luonnos, jaa se opiskelijoille. Ne merkitsevät oman ja jakaa sen takaisin. Ei plugin, asennus tai sovellus tarvita! Toimii kaikissa nykyaikaisissa tietokoneissa, älypuhelimissa ja tablettien! Ei Opiskelija ilmoittautua! Opettajat lisätä opiskelijoita tililleen.
       
  Pixiclip on interaktiivisen taulun. Ladata kuvia, piirtää luonnoksia, ja jakaa uusintoja kavereiden kanssa!    

 

 

ilmainen ohjelma