ilmainen ohjelma

 
     
 

  Valosuunnittelu ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Sisustus talo valoilla on yksi erityinen iloista lomakauden. Holiday Lights Designer mahdollistaa perheen koota, rakentaa suunnittelu ja valita valtava määrä erilaisia valoja, värejä ja vuodenaikojen koristeet. Kun olet suorittanut valaistus suunnitelma, vain tulostaa sen kanssa täydellisen luettelon määrä ja tyypit valot tarvitset.   ReluxSuite, vapaa ja modernein valoa konfigurointiohjelmistossa kevyiden suunnittelijoille Ree latauksena. Keinotekoinen valo simulaatioita sisätiloihin ja ulkona hankkeita perustuu EN 12464, turvavalaistus perustuu EN 1838, tiet perustuu EN 13201, ja urheilukenttiä ja päivänvalon perustuu CIE.You voivat todistaa energiankulutusta valaistuksen perusteella ja EN15193 ja DIN18599 standardeja. Voit siirtyä selvästi tilaa ReluxEnergy osaksi liittyy RELUX hanke vain hiiren klikkauksella.
       
  Philips on runsaasti työkaluja, jotka voivat auttaa kaikkia valaistus hankkeet ilmaiseksi. Ei ole väliä mitä vaatimuksia, yksittäisten talon valaistus laajamittaiseen teolliseen valaistus ja kaikkea siltä väliltä, meillä työkalu, joka vastaa tarpeitasi. Valaistus simulointiohjelmistot kuten meidän plugins DIALuxin RELUX ja Autodesk 3ds Max Design, voit suunnitella juuri oikean valaistuksen. Voit myös ottaa kourallinen mobiili apps, suunniteltu tarjoamaan kaikki tiedot, joita tarvitset ollessasi.   Valaistus Reality PRO on nopea ja helppo käyttää PC-ohjelmisto valosuunnittelu sovellus, joka mahdollistaa valaistuksen suunnittelijat nopeasti tuottaa standardeihin katu ja ulkoalueiden valaistus suunnitelmat reaaliajassa ree latauksena. Valaistus Reality PRO sovellus on valmiina ladattu fotometriset tiedot monenlaisia alkuun kansainvälisen valaistus valmistajat, ja tukee kaikkia keskeisiä tievalaistuksen standardeja, kuten IES RP08 Pohjois-Amerikan käyttäjät ja EN 13201 eurooppalaisille käyttäjille.
       
  DIALux i s kansainvälinen suunnittelu työkalu valaistuslaskenta ja visualisointi. Ohjelma tarjoaa nopean ja tarkat laskelmat, yksityiskohtainen suunnittelu analyysi lähdöt ja realistisia visualisointeja käyttäen kuvioita ja huonekalut ree latauksena. Lisätietoja DIALuxin ja ladata ilmainen ohjelmisto vierailu www.dialux.com DIALuxin laajennuksia ovat sähköisiä luetteloita, joiden avulla käyttäjä voi valita ja käyttää valmistajien valaisimet niiden malleja.   RELUX on valaistuslaskenta ja suunnittelutyökalu kyky helposti lisätä ja sijainti valaisimia, huonekaluja ja esineitä. Tehokas visualisointi työkalu mahdollistaa yksityiskohtaisen rappaukset ja laaja tuloksia jakso sisältää kattavan raportteja suunnittelua.
       
  Microlux Light on yksinkertaisesti paras keino luoda 2D Valosuunnittelu Plan ... sitä ILMAISEKSI !!!

Tämä versio perustuu Microlux Professional avulla voidaan luoda täydellinen ja tarkka suunnitelma kaikki tarvittavat paperityöt. Suurin ero koko Microlux Professional-versio on, että se tarjoaa vain pohjapiirros ja ei näytä mitään valonsäde edustus.

 

   

 

 

ilmainen ohjelma