ilmainen ohjelma

 
     
 

  Verkko suunnitteluohjelmistoja lataa

       
       
       
       
  SmartDraw verkkokaaviossa ohjelmisto on nopein ja helpoin tapa tehdä verkko kaavio. Katso esimerkit ja sitten alkaa mallin, lisätä verkon suunnittelu symboleja, syöttää tietosi ja verkostomme piirto-ohjelma tekee loput, kohdistamalla kaiken automaattisesti ja soveltamalla ammattimaisen ilmeen, joka on esitys-valmis. Voit viedä verkkokaaviossa tai piirustus PDF, jakaa sen verkossa.   Verkkokaaviossa Software luominen verkko kaavio on kivuton kanssa Lucidchart ilmainen verkko kaavio-ohjelmisto. Kirjaudu laaja kirjasto, jossa on satoja verkkokaaviossa kuvia, kuten palvelimet, keskittimet, reitittimet, ja lisää

 

       
  Käytä Gliffy verkkokaaviossa Software Suunnittele kodin tai yrityksen atk-verkon vianmääritys, raportti ja jaa verkon kysymykset Pidä kirjaa kaikista verkon osien selvästi nähdä, miten eri komponentit ovat vuorovaikutuksessa. Verkkokaaviossa (tunnetaan myös verkko kartta) esittää tietä eri osien tietoverkon vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Sitä voidaan käyttää seurata, vianmääritys tai suunnitelma kotona tai ammatillisia verkostoja. Tavallisimmat komponentteja ovat palvelimet, reitittimet, solmut, navat ja hamstereita käynnissä hamsterin pyörillä (vain tosissasi että viimeisin).   Edraw Network Kaavio on ihanteellinen verkon insinöörien ja verkko suunnittelijoille, jotka tarvitsevat tehdä yksityiskohtainen verkon dokumentointi. Edraw Network Kaavio on kevyt, mutta uskomattoman tehokas, ja voidaan käyttää luomaan seuraavat verkko kaaviot: perusverkko kaaviot, Cisco verkon topologia, looginen verkko kaavioita, fyysinen verkko kaaviot, LAN kaaviot, WAN kaaviot, LDAP, Active Directory ja paljon enemmän.
       
  CADE sopii verkko insinöörit ja verkon suunnittelijoille, jotka tarvitsevat tehdä yksityiskohtainen verkon dokumentointi. Intuitiivinen käyttöliittymä auttaa luomaan tarkkoja kaavioita minuuttia. Vedä ja pudota ennalta piirrettyjen muotojen edustavat tietokoneet ja verkkolaitteita. Tuplaklikkaa ja asettaa laitteiden tiedot. Piirrä ja auto yhdistää viivat edustavat tiedot.   Spicework s näyttää interaktiivinen vapaan verkon kaavio miten laitteet liittyvät toisiinsa (layer-3 reitittimet tuettu). Voit lisätä käsin, muokata, siirtää ja muuttaa laitteiden täsmälleen heijastaa verkkoon, ja jopa valita suodattimet ja näkymät näyttää laitteen tiedot välität eniten oman verkko kartta!
       
  WFilter - Monitor , suodatin ja lohko internetin toimintaa verkon tietokoneita. WFilter on ohjelmistoratkaisu Internetin suodatus ja internetin seurantaa verkon tietokoneita, sinun tarvitsee vain asentaa WFilter yhdellä tietokoneella voit seurata koko verkon. Edut: Valvoa sähköposteja, lähetit, web vierailuja ja muita internetin toimintaa. Lisää tuottavuutta estämällä sopimattomalta materiaalilta. Säästä internet kaistanleveys estämällä p2p lataaminen ja online streaming. Diagnosoida verkon ongelmia reaaliaikaisella yhteydet / kaistanleveys seurantaan.   AutoScan-verkko on verkko skanneri (tunnistaa ja hallita sovelluksen). Asetuksia ei tarvitse skannata verkkoon. Päätavoitteena on tulostaa luettelo yhdistetyistä varusteita verkon. Nopea verkko skanneri • Automaattinen verkon löytö • TCP / IP-skanneri • Wake on LAN -toiminto • monisäikeinen Scanner • Port skanneri • Matala lisämaksu verkossa • VNC Client • Telnet Client • SNMP skanneri • Samanaikainen aliverkoiksi skannaa ilman ihmisen puuttumista • Reaaliaikainen havaitseminen kytkettyjen laitteiden • Valvonta tahansa laitteet (reititin, palvelin, palomuuri ...) • valvonta tahansa verkkopalvelu (smtp, http, pop, ...)

 

 

ilmainen ohjelma