ilmainen ohjelma

 
     
 

  Verkkokauppa ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Media Catalog Studio Catalog audio- ja video Luo soittolistoja, raportteja helposti löytää jokin media. Booknizer Järjestele kirjasto, luoda kirjakatalogi Luemme hauskaa ja koulutus, mutta ei se aina mahdollista seurata kaikkia meidän kirjoja? Voimme antaa kirjan ystävämme ja unohtaa sen. Joskus tietty kirja on vaikea löytää, vain koska se on piilotettu jonnekin toisen rivin kirjahylly.    EMDB on pieni apuohjelma pitää kirjaa DVD-kokoelma. Kun automaattinen tuonti sieltä tietokannasta IMDB vienti csv, teksti tai täydellinen sivuston, pientä kansi esikatselu, laina tracker, hakutoiminto ja monikielinen käyttöliittymä. EMDB ei tarvitse .NET tai muita ulkoisia kirjastoja. Ja mikä parasta ... se on ilmainen!
       
  Catalog Builder : Voimakas, muokattavissa ja Ilmeikäs Catalog Creation Verkkokauppa Builder on multimedia-CD esite ohjelmistotoimittajien sekä liike- sekä henkilökohtainen albumi. Business Enterprise voi rakentaa luokkaan ajaa tuoteluettelon kanssa muokattavissa tyylejä ja tehokkaita ominaisuuksia, ilman teknisiä taitoja. Verkkokauppa sisältää tehohakua luokiteltu navigointi, pienoiskuvakekatselu, valinta kori, tuotteiden kuvaus sivuja, voimakas diaesitys, Tuotetiedot osassa erityistä näkymä grafiikka, suurennettuna, graafinen zoomaus vaihtoehto ja monia muita ominaisuuksia, tarjota rikas ja ilmaisuvoimainen kokemus teidän luettelo katsoja. Julkaisun jälkeen luettelo voidaan päätyä helposti / näytetään web galleria, verkkoluetteloa, valokuva-albumi, multimedia CD esite tai sähköinen luettelo.     Data Crow on lopullinen media luetteloijan ja media järjestäjä. Aina halunnut hallita kaikkia kokoelmat yhtä tuotetta? Haluat tuotteen voit muokata tarpeitasi? Hakusi päättyy tähän! Data Crow voit luoda valtava tietokanta, joka sisältää kaikki keräilyesineitä. Voit käyttää erinomaisia verkkopalveluja hakea tietoa kirjoittamisen sijasta kaikki tiedot itse. Data Crow on modulaarinen setup että siihen voidaan laajentaa käyttäjän luoman kokoelma moduuleja.
       
  Luettelointi Software   Sisään hallita tuotteita ja varaston tuotelistaan tuotelista Pidä järjestämän tuotteiden kuvia, hintoja, ja luokkia. Tulo voi helposti käsitellä 10000 tuotteita säännöllisesti PC.
       
  Zotero [ZOH-Tair-oh] on ilmainen, helppokäyttöinen työkalu auttaa sinua keräämään, järjestämään, mainitsevat, ja jaa tutkimuksen lähteet. Zotero kerää kaikki tutkimusta yhdessä, haettavissa käyttöliittymä. Voit lisätä PDF-tiedostoja, kuvia, ääni- ja videotiedostoja, otoksia verkkosivujen, ja oikeastaan mitään muuta. Zotero indeksoi automaattisesti koko tekstin sisällön kirjaston, jonka avulla voit löytää mitä etsit vain muutamalla näppäimen painalluksella.    
       

 

 

ilmainen ohjelma