ilmainen ohjelma

 
     
 

  Verkon valvonta ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Spiceworks verkontarkkailuohjelmat Catch ongelmia ennen kuin käyttäjät tekemistä Spiceworks "helppo käyttää, reaaliaikainen käyttöliittymä. Pysy palvelimia. Määritä Spiceworks Network Monitor muutamassa minuutissa saada reaaliaikaisen näkymän siitä, mitä tapahtuu teidän kriittisiin järjestelmiin. Spiceworks Network Monitor tarkkailee palvelimen suorituskykyä ja käytettävyyttä, niin tiedät, kun he hidas, ylityöllistettyjä tai kaatui kauan ennen kuin käyttäjät alkavat soittamalla. Lisää vain palvelimia laitteeseen listan ja alkaa nähdä tiedot sekunneissa.   Paessler tarjoaa ilmaisen version PRTG Network Monitor henkilökohtaiseen ja kaupalliseen käyttöön. Tämä ilmainen verkontarkkailuohjelmat on kattava ja tehokas verkostoituminen hallinnan ratkaisu, joka yhdistää kaistanleveys monitorin saatavuus näyttö ja verkon toimintaa seurataan. Vältä kaistanleveys ja palvelimen suorituskykyä pullonkaulat Toimita laadukkaampaa palvelua käyttäjille olemalla proaktiivinen Vähennä kustannuksia ostamalla kaistanleveys ja laitteisto perustuu todellisiin kuorma kasvattaa voittoja välttämällä aiheuttamat menetykset havaitsematta järjestelmän puutteita
       
  Observium on autodiscovering verkon valvontaa alustan tukee monenlaisia laitteita alustojen ja käyttöjärjestelmiä, kuten Cisco, Windows, Linux, HP, Juniper, Dell, FreeBSD, Brocade, NetScalerin, NetApp ja paljon muuta. Observium pyrkii tarjoamaan tehokas mutta yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä ja terveyden tilan verkossa. Observium yhteisö on saatavilla ilmainen ja avointa lähdekoodia. Observium Professional lisää nopeita laikkuja, tietoturvapäivitykset ja lisäominaisuuksia ja laitetuen pientä vuosittain lisenssimaksun.   Hermosolmu on skaalautuva hajautettu valvontajärjestelmä suurteholaskennan järjestelmiä, kuten klustereita ja Ristikot. Se perustuu hierarkkiseen suunnitteluun suunnattu liittojen klustereita. Se hyödyntää laajalti käytetty tekniikoita, kuten XML tietojen edustus, XDR kompakti, kannettava tiedonsiirron ja RRDtool datan tallentamista ja visualisointi. Se käyttää huolellisesti suunniteltu tietorakenteiden ja algoritmien, saavutetaan hyvin alhaiset per-solmu yleiskustannukset ja korkea samanaikaisuuden. Täytäntöönpano on vankka, on portattu laaja joukko käyttöjärjestelmiä ja prosessoriarkkitehtuureja, ja on tällä hetkellä käytössä tuhansia klustereiden ympäri maailmaa. Sitä on käytetty liittämään klustereita eri kampuksilla ja ympäri maailmaa ja skaalautuu käsitellä klustereiden 2000 solmuja.
       
  WFilter - Monitor , suodatin ja lohko internetin toimintaa verkon tietokoneita. WFilter on ohjelmistoratkaisu Internetin suodatus ja internetin seurantaa verkon tietokoneita, sinun tarvitsee vain asentaa WFilter yhdellä tietokoneella voit seurata koko verkon. Edut: Valvoa sähköposteja, lähetit, web vierailuja ja muita internetin toimintaa. Lisää tuottavuutta estämällä sopimattomalta materiaalilta. Säästä internet kaistanleveys estämällä p2p lataaminen ja online streaming. Diagnosoida verkon ongelmia reaaliaikaisella yhteydet / kaistanleveys seurantaan.   AutoScan-verkko on verkko skanneri (tunnistaa ja hallita sovelluksen). Asetuksia ei tarvitse skannata verkkoon. Päätavoitteena on tulostaa luettelo yhdistetyistä varusteita verkon. Nopea verkko skanneri • Automaattinen verkon löytö • TCP / IP-skanneri • Wake on LAN -toiminto • monisäikeinen Scanner • Port skanneri • Matala lisämaksu verkossa • VNC Client • Telnet Client • SNMP skanneri • Samanaikainen aliverkoiksi skannaa ilman ihmisen puuttumista • Reaaliaikainen havaitseminen kytkettyjen laitteiden • Valvonta tahansa laitteet (reititin, palvelin, palomuuri ...) • valvonta tahansa verkkopalvelu (smtp, http, pop, ...)
 

ilmainen ohjelma