ilmainen ohjelma

 
     
 

  Voip-ohjelmisto ladattavissa ilmaiseksi

       
       
       
       
  Tango Connect Viestit 1-1 & ryhmäkeskusteluun Video & äänipuhelut Laadukas ääni ja videopuheluita 3G, 4G, ja Wi-Fi Tango Out Ilmaiset puhelut kännyköihin ja lankapuhelimiin ympäri maailmaa   Viber Windows Paras laatu HD äänipuhelut Videopuhelut teksti, kuva ja tarra viestejä Full synkronoinnin välillä liikkuvien ja Windows siirtäminen jatkuvasti puheluita laitteiden välillä Lataa Viber, anna puhelinnumerosi, ja aloittaa yhdistävät ystäviesi kanssa.
       
  VoipOneClick on avoimen lähdekoodin sovellus soittaa ilmaisia SALATTUJEN VoIP-puhelut. Se käyttää TLS-protokollan salaamiseen Soita (soittajan id / kutsutaan id), ja SRTP protokollan salaamiseen audioyhteysnäkymässä. VoipOneClick avulla soittaa ja vastaanottaa matkapuhelujen ei voi siepata. Se on ainoa salausta sovellus, joka takaa korkean äänenlaadun viipymättä, vaikka sitä käytetään matkapuhelinverkoissa 3G / UMTS.   MobileVOIP voit tehdä halpoja VoIP-puhelut matkapuhelimesta. Tee puhelut mihin tahansa maahan haluat halvimpaan hintaan. MobileVOIP tukee tällä hetkellä iPhone, Android, Nokia Symbian, Windows Phone, Windows 8 / RT, BlackBerry ja Nokia Asha. Yksinkertaisesti lataa ilmainen MobileVOIP sovelluksen App markkinoilla ja rekisteröidyttävä yksi tuetuista Voip tuotemerkkejä. Tallentaminen kännykälläsi kutsuvan suunnitelma ei ole koskaan ollut näin helppoa!
       
  Kanssa VoipDiscount voit tehdä ILMAINEN * puheluja Internetin tahansa online ystäviä, sekä erilaisia suosittuja kohteita. Lataa se nyt ilmaiseksi ja aloittaa soittamalla välittömästi.   3CXPhone VoIP Providers3CXPhone (VoIP) on parhaillaan yllä 3CX Phone System 11 ja 12 käyttäjille. 3CXPhone VoIP-palveluntarjoajien on ilmainen softphone asiakkaan saatavilla Android, iPhone ja Windows. Liitä asiakas VoIP Provider soittaa mihinkään matkapuhelimeen tai lankaverkko määrä.
       
  Open Source VOIP sovelluksia, sekä asiakkaiden ja palvelinten.    

 

 

ilmainen ohjelma