ilmainen ohjelma

 
     
 

  Voit tehdä luettelo ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  ToDoList tehokas ja joustava tapa pitää päällä tehtäviä. Te tiedätte, miten se on - aloitat työt yhden projektin ja puolivälissä, löydät yksi tai kaksi puoli-hanketta ilmaantua jotka on ratkaistava, ennen kuin voit jatkaa alkuperäisen hankkeen.   Task List Guru on ilmainen tehtäväluettelo järjestäjä on ihanteellinen henkilökohtaiseen tehtävien hallinta ja pieni projektinhallinta. Voit järjestää ei vain tehtäviä, mutta myös tehtävälistat, muistiinpanot ja muistutukset. Task List Guru on hierarkkinen tehtäväluettelo puu kuvakkeet, jonka avulla voit järjestää kaikki todo luettelot ja muistiinpanot rakenne kuvakkeet. Voit valita 48 eri värikkäät kuvakkeet tehtävälistat - tämä tekee tällä järjestäjä hauskaa.
       
  Ruokakomero Windows Pantry kuvakaappaus osoittaa ruokakomero hyllyt. Tietää oman ruokakomero, voit nähdä yhdellä silmäyksellä, kuinka paljon spagetti kastike, koiranruokaa, tai vessapaperia on jäljellä. Kun loppumassa, kohde näkyy automaattisesti ostoslistallesi. Synkronoida Muut perheenjäsenet näkevät saman listan. Jos loppuu maidon kun perheenjäsen on pois, maito tulee automaattisesti hänen Pantry lista. Se on niin yksinkertaista!    Task Coach - Ystävällinen Task Manager. Task Coach on ilmainen avoimen lähdekoodin todo johtaja. Se kasvoi turhautuneena muut ohjelmat eivät käsittele komposiitti tehtävät hyvin. Lisäksi joustava komposiitti tehtäviä, Task Coach on kasvanut kattamaan edellytyksiä, priorisointi, vaivaa seuranta, luokka tunnisteet, budjetit, muistiinpanoja, ja monia muita ominaisuuksia. Kuitenkin käyttäjät eivät pakko käyttää kaikki nämä ominaisuudet; Task Coach voi olla niin yksinkertainen tai monimutkainen kuin haluat sen olevan. Task Coach on saatavilla Windowsille, Mac OS X ja GNU / Linux; ja siellä on kumppani iOS-sovellus. 
       
  Muista Milk web Järjestäydy ja tuottavampi Muista Milk verkkosovelluksen, käytettävissä kaikki hyviä selaimet.

 

  Toodledo on uskomattoman tehokas keino lisätä tuottavuutta ja järjestämään elämäsi. Enemmän kuin tehtävälistan, Toodledo tarjoaa sinulle paikka tallentaa muistiinpanoja, luetteloita ja ääriviivat. Voit yhteistyötä ystävien, perheen tai työtovereiden, ja me turvallisesti tallentaa ja synkronoida kaikki tiedot asiakkaan laitteisiin.
       
  Wunderlist on helpoin tapa saada hommat. Olitpa järjestää työtä, jakaa ostoslistan rakkaasi tai suunnittelet ulkomailla seikkailu, Wunderlist on täällä auttaa sinua saavuttamaan enemmän.    

 

 

ilmainen ohjelma