ilmainen ohjelma

 
     
 

  Webkonferenssituotteet lataa

       
       
       
       
  AceProject Järjestele. Track. Tee yhteistyötä. Projektin seuranta ohjelmisto hallita tehtäviä, kellokortit, asiakirjoja ja kulut.   Exo Platform on avoimen lähdekoodin sosiaalinen-yhteistyötä ohjelmisto on suunniteltu yrityksille. Se on täysin varustellun, joka perustuu standardeihin, laajennettavissa ja on hämmästyttävä muotoilu.
       
  Sharetronix on Secure sosiaalinen verkosto Your Company. Tee yhteistyötä työtovereiden, asiakkaat ja yhteistyökumppanit.   Cynapse yhteisö esittelee ekosysteemi Cyn.in käyttäjät, kehittäjät, evankelistat ja avoimen lähdekoodin harrastajat löytää resursseja, edistää ja osallistua tekemään Cyn.in luotettava, joustava ja parempaa laatua webkonferenssituotteet. Vuonna hengessä avoimen lähdekoodin, kutsumme cyn.in käyttäjiä, harrastajat, kehittäjät ympäri maailmaa jakamaan ideoita, antaa palautetta, evankelioida Cyn.in suurempiin yleisöille ja osallistua tekemällä Cyn.in maailman paras avoimen lähdekoodin yhteistyötä ohjelmisto .
       
  Kanssa Podio voit järjestää ja yhdistää kaiken toimimaan. Hallitse projekteja, asiakkaat, you name it. Työ rakentuu - niin jokainen tietää, mitä he pitäisi tehdä, kun aina samalla tarkastelun isompi kuva. On parempi tapa WORKA tuore ottaa yhteistyötä ja saada järjestetty.   Asana on uudelleen kuvitellut tiimin viestinnän maasta ylös. Keskustelut ja tehtävät ovat samassa paikassa, joten kaikki on kannekelpoinen ja läpinäkyvä. Kun vähemmän aikaa kuluu sähköpostia, sinulla on enemmän aikaa saada työtä.
       
       
       

 

 

ilmainen ohjelma