ilmainen ohjelma

 
     
 

  eBook ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Scriba eBook Maker on hanke rakentaa e-kirjoja (ePub, PDF ja zip muodossa) käyttäen sisällön jo saatavilla muissa muodoissa (esim, HTML, PDF, XML, jne) sekä Web ja tiedostojärjestelmien. Scriba on apuohjelma kirjoitettu java6 ja on komentoriviltä.   kaliiperi on ilmainen ja avoimen lähdekoodin e-kirja kirjasto hallinta kehittämä sovellus käyttäjille e-kirjoja käyttäjille e-kirjoja. Se on runsaudensarvi ominaisuuksia jaettu seuraaviin pääryhmään: Library Management E-kirjan muuntaminen synkronointi e-kirjan lukija laitteiden lataaminen uutisia web ja muuntamalla se e-kirjoina Kattava e-kirja katsoja Content palvelin pääsy verkossa kirjakokoelma E-kirja editori suuria e-kirja formaatteja
       
  Mobipocket Luoja  Home Edition -FREE- avulla voit luoda oman e-kirjoja, valokuva-albumit, henkilötietoja sisältävät tietokannat ja paljon enemmän yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä ja laajennettavissa malleja.   Lataa ilmaiseksi Kobo sovelluksen lukea missä ja milloin haluat, ja sitten valita valikoimaamme yli 4 miljoonaa maailman paras otsikot.
       
  Adobe Digital Editions   Adobe Digital Editions -ohjelmiston tarjoaa mukaansatempaavan tapa katsella ja hallita sähköisiä kirjoja ja muita digitaalisia julkaisuja. Käytä sitä ladata ja ostaa digitaalista sisältöä, joka voidaan lukea sekä online-ja offline.   Hamsteri eBook Converte R on 100% ilmainen lataus ja helppo tapa liikkua kirjoja laitteiden välillä - voit muuntaa eBook tiedostoja omat formaatit Sony, iRiver, Amazon, Kobo, ja muut eBook lukijat versio, joka voidaan lukea missä tahansa muut lukija, tai niitä kaikkia yksinkertainen PDF tai tiedostomuotoa ne kaikki ymmärtävät ilmaiseksi.
       
  Kindle for PC 1.10.1 Lue yli 1000000 * Kindle kirjoja tietokoneellasi ilmainen Kindle lukeminen sovellus. Ei Kindle laite tarvita. Whispersync tekniikka synkronoi viimeinen sivu lukea, kirjanmerkit, muistiinpanot ja kohokohtia useille eri laitteille.   Nook PC   Nauti miljoonia kirjoja plus täysi pääsy koko Nook Library poistumatta työpöydän. Automaattisesti synkronoida viimeistä sivua ja kirjanmerkkejä mihin tahansa muuhun laitteeseen Nook eReading sovellus. Lisää muistiinpanoja, kohokohtia ja kirjanmerkit lukiessasi.
       
  Sigil on ilmainen, avoimen lähdekoodin eBook editori tiedostoja .epub muodossa tuonti ja muokata kirjoja .txt, .HTML ja .epub muodossa, ja muuntaa ne .epub vientiin ..   FBReader on ilmainen (ja ad-free) multi-platform eBook reader.Supports suosittu eBook formaatteja: ePub, FB2, mobi, rtf, html, tekstimuodossa, ja paljon muita formats.Provides suositut verkon kirjastoissa, jotka sisältävät suuri joukko kirjoja. Lataa kirjoja ilmaiseksi tai maksua vastaan. Lisää oma luettelo.
       

 

 

ilmainen ohjelma